Cpu Over Temperture Error Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Bios updatele sorun cozulmezse 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Hadi ya, çortlamışmıdır sence işlemci, yanılmıyorsam i5 di ama tam modeli ne hatırlamıyorum şimdi, ilk çıktığında almıştım,

bilemem abi.

sadece tecrubeye dayanarak söylüyorum. bi kurcala bakalım

neymiş ne değilmiş öğrenelim ondan sonra kesin olmamak kaydıyla yorum yapabiliriz :R

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

macun dag gıbı fark yapmaz.   atıyorum +10    -10

işlemci ısısı 98 dıyosun bu  macunlukdan gecmıs  sıvı nitrojen lazım :)

işlemci fanı ile  ızgaranın arasında zamanla halıflex olusur onu ve ızgara arasındakı pamukları temızle

işlemci fan ayaklarını kırmamaya dıkkat et macun varsa sür yoksa erteleyebılırsın  temin edene kadar 

(düzgün okuyunca gördüm fan temız dıyorsun)

fan blogunu elınde tut cok abanmadan oynat eger rahat oynuyorsa ayaklardan bırı kurtulmustur

kady tarafından 24/Mar/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eve gidince deneyeceğim, bi tane termal macun temin ettim, bios update çıkmışsa onuda çakarım ondan sonra sonuçları yazarım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Cpu nun fanını söktüm, eski termal macun kibrit gibi olmuştu, asetonla her iki yüzeyide temizledim. Hem cpu hemde fanın ardından yeni termel maun sürttüm biosu deafult yaptım. Pc nin kapandığı oyunu aötım yarım saat oynadım hiç bir sorun yaşamadım. Şu an açılıştada hatayı vermiyor, Vaybe bir macun nelere kadirmiş, iligniz için teşekkürler, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Cpu nun fanını söktüm, eski termal macun kibrit gibi olmuştu, asetonla her iki yüzeyide temizledim. Hem cpu hemde fanın ardından yeni termel maun sürttüm biosu deafult yaptım. Pc nin kapandığı oyunu aötım yarım saat oynadım hiç bir sorun yaşamadım. Şu an açılıştada hatayı vermiyor, Vaybe bir macun nelere kadirmiş, iligniz için teşekkürler, :)

Hocam aslında olaydaki kilit nokta macun. Termal macun işlemcinin ısısını fan bloğuna aktararak ısı iletimini sağlıyor yoksa vantilatör koy çok etkisi olmuyor :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2276 Toplam Mesaj: 17