Cpu Over Temperture Error Hatası
-
Bios updatele sorun cozulmezse
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hadi ya, çortlamışmıdır sence işlemci, yanılmıyorsam i5 di ama tam modeli ne hatırlamıyorum şimdi, ilk çıktığında almıştım,
bilemem abi.
sadece tecrubeye dayanarak söylüyorum. bi kurcala bakalım
neymiş ne değilmiş öğrenelim ondan sonra kesin olmamak kaydıyla yorum yapabiliriz :R
-
macun dag gıbı fark yapmaz. atıyorum +10 -10
işlemci ısısı 98 dıyosun bu macunlukdan gecmıs sıvı nitrojen lazım :)
işlemci fanı ile ızgaranın arasında zamanla halıflex olusur onu ve ızgara arasındakı pamukları temızle
işlemci fan ayaklarını kırmamaya dıkkat et macun varsa sür yoksa erteleyebılırsın temin edene kadar
(düzgün okuyunca gördüm fan temız dıyorsun)
fan blogunu elınde tut cok abanmadan oynat eger rahat oynuyorsa ayaklardan bırı kurtulmustur
kady tarafından 24/Mar/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Eve gidince deneyeceğim, bi tane termal macun temin ettim, bios update çıkmışsa onuda çakarım ondan sonra sonuçları yazarım,
-
Cpu nun fanını söktüm, eski termal macun kibrit gibi olmuştu, asetonla her iki yüzeyide temizledim. Hem cpu hemde fanın ardından yeni termel maun sürttüm biosu deafult yaptım. Pc nin kapandığı oyunu aötım yarım saat oynadım hiç bir sorun yaşamadım. Şu an açılıştada hatayı vermiyor, Vaybe bir macun nelere kadirmiş, iligniz için teşekkürler, :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Cpu nun fanını söktüm, eski termal macun kibrit gibi olmuştu, asetonla her iki yüzeyide temizledim. Hem cpu hemde fanın ardından yeni termel maun sürttüm biosu deafult yaptım. Pc nin kapandığı oyunu aötım yarım saat oynadım hiç bir sorun yaşamadım. Şu an açılıştada hatayı vermiyor, Vaybe bir macun nelere kadirmiş, iligniz için teşekkürler, :)
Hocam aslında olaydaki kilit nokta macun. Termal macun işlemcinin ısısını fan bloğuna aktararak ısı iletimini sağlıyor yoksa vantilatör koy çok etkisi olmuyor :D