folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cpu Soğutucusu Konusunda Öneri Ltf.

Cpu Soğutucusu Konusunda Öneri Ltf.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ProSky bunu yazdı

Ya hocalar hazır konu varken bende bi  soru sorayım.Benim laptobu fan temizliği için geçen açayım dedim (daha önce bu işlemi birden fazla kere yaptım acemi değilim).Son açtığım tarihte bi baktım

tam wireless kartını tutan vida bi türlü açılmadı.Uğraşırken vidanın başını da yedim daha kötü hale geldi zinhar açılmıyor.Yaza da giriyoruz hafiften alet yanmaya başladı ben nasıl bi adım atmalıyım?

lehimle doldur.
    japonla dene , olmayabilir.
    Dremel al , kanal aç

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Macun un markası ne ? Beyaz macun kullanmamışındır inşallah , bir de fan avuçlayıp oynatsana boşluk felan varmı ? Tam oturmamış olabilir.

cooler master beyaz macun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Macundan değil hacılar ben de bu işlemciden kullandım, ısınma konusunda lanet olası berbat bir apu kimseye önermiyorum.

(Performans konusunda iyi sayılır, en azından ekran kartsız gta 5 mediumda oynuyorsun / bf3-4-hardline oynatıyor sorunsuz.)

Açılışta bile 45-50 dereceleri görüyordum. Herşey tamtakır kuru bakır. Macun en iyisinden, işlemci oturmuş arada boşluk yok, power yeterli.

Bir defasında tam yükteyken o kadar ısındı ki anakartı yakma noktasına gelmişti. İşin garip tarafı biosta max temp ayarları yapılı ve koruma kilidi açık olmasına rağmen pc kendini kapatmadı ekrandaki görüntü tamamen bembeyaz oldu yangın çıkıcak sandım, fan deli gibi dönüyordu ve ben donup kalmıştım... Lanet olsun dostum çok kötü günlerdi, çok korkmuştum.

Bu apunun sıvı soğutma hariç adam gibi soğutulacağını sanmıyorum. Çok ısınıyor, deli gibi ısınıyor, durmadan ısınıyor. Bu apuyla birlikte bir de sıvı nitrojen tankı almak lazım.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

macun düzeltildi kasa daha havadar bir yere alındı ve yükte 60 derecede kaldı.şimdilik sorun çözüldü.

herkese çok eşekkürler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

amd nin kendi stock fanları baya sesli çalışıyor bende 8320 var ilk stock fanı kullanırım sonra değiştiririm dedim 3 gün dayanabildim sonrasında gittim http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-seidon-120v-sivi-sogutma-sistemi-19404.html cooler master seidon 120v aldım gayet iyi hem soğutma anlamında hemde ses anlamında sıvı soğutma olduğu için kasa içinde yerde daraltmıyor ve nerdeyse piyasadaki tüm işlemciler ilede uyumlu.

Toplam Hit: 1702 Toplam Mesaj: 16
amd a10 7850k cpu soğutucu