folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder CPU-Z'ye Göre Anakartlarimin Driverleri Nelerdir?

CPU-Z'ye Göre Anakartlarimin Driverleri Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------
    laptopun şarji acik dolsun hemen verdiklerini deniyecegim hoca canina yuregine saglik umarim calisirlar.
    sen sağ ol hocam, sonucu yazarsın olmazsa bakarız yine ama olması lazım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

merhaba pirax tekrar ben verdigin linkler ise yaramadi lakin slimdrivers adli program mukemmel bir sekilde eksik olan tum driverlerimi kurdu ve sorun kalmadı gercekten minnettarim sana buyuk bir sorundan kurtardin beni tahribat.com u cok seviyorum her zaman derdime derman oldunuz saygılar.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:

merhaba pirax tekrar ben verdigin linkler ise yaramadi lakin slimdrivers adli program mukemmel bir sekilde eksik olan tum driverlerimi kurdu ve sorun kalmadı gercekten minnettarim sana buyuk bir sorundan kurtardin beni tahribat.com u cok seviyorum her zaman derdime derman oldunuz saygılar.

indirdiği driverları c nin içindeki appdata klasörü içinden alabilirsin, böyle bi durum olduğu zaman programa da ihtiyacın kalmaz.Tam klasör adını unuttum ama sanırım drivers diye geçiyordu, az bi araştırırsan bulursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    eyvallah :)

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
Toplam Hit: 1947 Toplam Mesaj: 15