Crac Serial Çıkaran Program Aranıyor
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------ganimet seni severdim forumdaki postların dikkatimi çekmişti ama bu konuda tam tersine.
o programların öyle yaptığını bilmemen senin ayıbın adam direkt upload etmiş sen tutup paranoyaklık yapıyosun bu da senin ayıbın.
-----------------------------iyide gardaş trojan yollaması doğru mu ?
-----------------------------ya bişi yaptıı yok alla alla bende kullanıorm diorm, yok bi zük olduu yok istemiosan kullanma!
googleda craagle die arat ve istedigin linkten indir hepsi böyle ;)
-
hoca bırak ya, ganimet kardeş, daha önce vardı kullanıyodum diyosun sonrada trojan var sen kimi yiyosun diyosun, butür programların anti-virüs programlarına yakalandığını bilmen lazım, hadi bilmiyosan da öğrenmiş oldun, bari fazla büyütme. adam upload etmiş kullan yada kullanma
-
delifisek bunu yazdı:
-----------------------------hoca bırak ya, ganimet kardeş, daha önce vardı kullanıyodum diyosun sonrada trojan var sen kimi yiyosun diyosun, butür programların anti-virüs programlarına yakalandığını bilmen lazım, hadi bilmiyosan da öğrenmiş oldun, bari fazla büyütme. adam upload etmiş kullan yada kullanma
-----------------------------arkadaş forumda gördüm kullandım demedim paylaşım için saolun Eyv.
-
crac serial çıkaran program aranıyor axi-cyber bunu yazdı:
-----------------------------groogle war onu download et
-----------------------------