Crack İle İlgili Bir Soru
-
haaa nikotin benim amcaoğlu ama yapamaz o biliyom ben :)
-
olm heh şu code fusion ile yaptığımız olayı merak ediyorum işin kısacası öptüm herkezi yatıyorum yarın bakarım nikoteen yarın süper bir döküman yazar bana :D
-
sie :)Anlatmak için bilmek zorunda olmak gerekmez.Şimdi anladım anlattını hacım.Neti tararım sen merak etme.Bilmiyosakta öreniriz.İngilizcemizde var (az onceki topikte çeviremedim gerçi ama :) bi şekilde herkesin anlıca seviyede bi derleme dokuman yazabilirim kaynkları bir araya getirerek..edit:Bu sie pc_worm'a haa kimse üstüne alınmasın bırakın o alsın amk.
-
Neyse lan sittik konuyu, sen yaz dökümanı hepimiz nasiplenelim.
-
zumsuk o dediğin patch olayı oluyor.Patch programlarıda küçük birer hex editör gibi birşey.Mesela bilmemne adresinde zıplama opcode'u EB 10 diyelim eğer zıplarsak bizi hata ekranına götürüyor.Fakat onu geçersek program register oluyor diyelim.Oraya 90 90 yazıyorsun örneğin karşılığı nop dur.Yani hiçbirşey yapmadan o bölgeyi geçiyor.Birde loader olayı var.Oda eğer cracker packerı açmayı başaramazsa onu kullanır ikinci çare.Packer programı çalıştırmak için hafızaya programı mutlaka açmak zorundadır.Loaderda hafızadaki belirli adresi sürekli kontrol eder.EB 10 gördüğü anda 90 90ı yapıştırır.Oyunlardaki trainer mantığı.Half-life2 loaderla açılıyor mesela.Sanırım sağlam korunmuş kıramamışlar :)
-
heh nikotin olm herkez anladı sne anlamadın patch olayı işte ya onu merak ediyorum.
-
işlem basit hojam
Offset verion, yazilacak byteleri verion, ustune yazdirion... filestream fonksionlarini ogren herhangi bi dilde gerisi kolay