Crackertracker İle Korunan Website Hackleme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

2 yılımı doldurdum bu sitede bırakta senden daha iyi biliym neyin ne oldugunu.ki yazın editlenmiş demek bi sorun var.ayrıca yönetici yalamam ben zaten modum bu sitede.bu sitede mod admin user ayrımıda yoktur bunuda söliym.yardım edenler cıkacaktır ama dersenki index atın db yide alıverin bi zahmet o zaman kimse bu sitede bunu yapmaz o siteye index gelmesini bekleme.o yüzdendirki site hacklenecek bende gidip kuruk acım olduu mod ve adminlerine ahahah elinize verdim büyük adamım ben  modlarıma girme gibi bi düşüncen varsada olmasın.madem yalamak lafını bu kadar seviosun 2 günlük üye olduun forumda hadi su siteyi hackleyin dostlarım! dierek gaz verme yalama bizleri.yapamadıımdan soruosun demişsin 30bin üyenin yarısı yapamayıp gelse 15bin tane basllıkmı görecez?

polemik yaratmayalım

selametle (F) 

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    vandetta hocam hangi siteden bahsediyorsun?

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

@AgiL3 ;

dediğim gibi cracker tracker kendi veri tabanında kayıtlı olan sql injlara karşı önlem alır.yoksa kendisi kod falan koyup filtreleme yapmaz.sadece piyasa olmuş açıklar için söz konusu yamalama olayı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek

Agile özel mesaj olarak yazdım siteyi.

Problemi tekrarlıyorum ;  böyle korunan bir siteye neler yapılabilir? Bu forumdabunu yapabilecek üstadlar var.(bu siteyi haclkleyin demiyor bu adam.)Neler yapılabilir.Nasıl başlanabilir.

Fikirler, uygulamalar öneriler?Beklentilerim bunlar. 

wish 4 as it
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    çok şey yapılabilir.öncelikle sitenin yapıldığı scripti öğrenirsin.ondan sonra milw0rm.com mirr0r.org vs vs gibi adreslerden uygun exploit veya script hatalarını ararsın.bulamadın diyelim.sitenin ftp şifresini kırmaya çalışırsın.olmadı mı?admin mailini hacklemeye çalışıp domaini bile götürebilirsin.o da mı olmadı?adamın hosting hizmeti aldığı firmayı öğrenirsin ya da domain,sosyal mühendislik çekersin "şifrelerimi unuttum eski adresim hacklendi falan filan" daha yaratıcı birşeyler bulursun host firmasından cpanel,ftp şifrelerini istersin.HTML kodlarıyla index döşemeye çalışabilirsin,sayfayı yönlendirmeye çalışabilirsin.o da olmadı diyosan adamların sitelerinin bulunduğu servera girersin(ister host al ister bi site üzerindne yap) tüm servera index çakabilirsin fso,shell falan kullanarak.Bir site birçok şeyle alakalı  bunlarla ilgili saldırı senaryoları üretirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek
    mirror milw0rm kapalı , deiğer tüm detayları denedim fakat sonuç alamıyorum. :(

wish 4 as it
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vendata diyoki;

bana site nası hacklenir onu öğretin,

biz de diyozki;

site hacklemeyi öğrenme, öğrenmek için hackle...

Yani kendi başına da bişiiler yapabilirsin, zaten öölesi güzel,mantıklı ve hoş, biraz zamn alır belki ama yaparsın hea nolur öğrenirsin hemde zevk duyarsın... Ortalığı germenin luzumu yok. Hep bööle konular açılıyo açılcaktır da neyse :D

buarada milw0rm kapalı deil...

ipnetor.com > milw0rm.com 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

ipnetordan girmek kasar sayfa sayfa yazacanda ohoo : ) .mmüknü tabi.proxy kullanabilirsin.ama siteye baktım phpbb2  script.

www.securitydot.net te bulabilirsin .

Toplam Hit: 2973 Toplam Mesaj: 19