Cradle Of Filth Solisti Marilyn Manson :)
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Ne kadar videodaki sizin söylediklerinize göre gerçeği yansıtmasa da, bu adamlar pislik.
-----------------------------malesef bu yozlaşmış beyinlere her yol paris
-----------------------------Hoca ne diyosun sen? Yanlış bişe mi söyledim?
Ben bunları dinleyenlere değil Marilyn Manson gibilere dedim.Yanlış mı dedim?
-
Satanist faşist ;
aq dotten uydurulmus yeni bi element:))
-
black metal satanizmine muhalefet edecek birinin abartısız söylüyorum;en az 3 yıllık heavy metal 1 yıllık'da extreme metal bilgisi olması şart.ki black metal satanizmi diye birşey yoktur.olay sadece konseptden ibaretdir.
possessed,venom,bathory,sarcofago,tormentor,celtic frost gibi gruplar müziğin en yıkıcı,uçuk öğelerini kullanmak için satanizm'i kullandı.ama aslında hiç biri satanist değildi.
90'lar norsk arisk black metal tayfası (dissection,immortal,enslaved,burzum,mayhem,immortal,darkthrone vs..)'da her ne kadar satanist gruplar diye anılsada aslında onların tek amacı hristiyanlığın kutsal değerlerine olan nefretleriydi.sebebi ise malumunuz yaşadıkları coğrafya ile bağlantılı olarak(norveç) katolik hristiyanların atalarına çektirdikleri zulümlerdir.
haa bu demek değildir black metal gruplarının hiçbiri satanist değildir.aksine finlandiyadaki birçok black metal grubu satanistdir.Victory orgasm nazizm,beherit,impaled nazarane vs..ama yine onlarda satanizmi din olarak yaşamazlar kaba tabiri ile maksatlarının yine icra ettikleri türle örtüşen eylemler gerçekleştirmesidir.
ehh satanizmle anılmalarıda gayet doğal sonuçta bu arkadaşlar vaktinde dünyanın suç oranı en düşük ülkesinde suçun tabiri caizse a.koymuşlardır..kilise kundaklama,adam öldürme,tecavüz vs..ehh türk basınında olduğu gibi en ufak bir yanlışda adı satanizm konulmuştur..
velhasıl kelam cradle,marilyn manson,hecate entrhoned gibi 3.jenerasyon industrial faggot müzik gruplarından bende nefret ederim.
-
Triumph dayı güzel açıklamış yeterli olmuştur umarım..
Not:İmmortal'ı 2 kere yazmışın hacı xD -
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Satanist faşist ;
aq dotten uydurulmus yeni bi element:))
-----------------------------harbiden yaa "satanist faşist" ilk defa duydum =)
-
http://fr.youtube.com/ ===> olm bu link ne kan bu niye FR youtube yönlenio ? bende mi bişi var dicem browsera www.youtube.com yazıom youtube fransaya gidio.
Neyse H.Yahya nınmıymış bu bilmiom ama Cradle Of Filth Grubu'ndan bahsedio ama nedense grup elemanlarından hiç biride orda gözükmüo :) MM Karabüyü yapar, kaburga kemiklerini aldırmıştır suratını boyar IYYYY iğrenç nasıl dinlionuz siz bu adamı sanki adam gelip canlı canlı karşınızda size söylüyo aradabide o kadar iğrençlik yapıyorki sizinde mideniz kalkıodur. Hiç Görmedimki bi günde birileri çıkıp canı ögnülden (metal-rock dinleyicisi olmuyacak ama) ne dinlerseniz dinleyin saygım var desin yok. illlaaa B.k atıcaz illa yani başka yolu yok karşındaki insan değil saten onları dinlediğine göre ya satanisttir yada hayvanın teki dir. iğrenç tir. oyüzden cezaevlerinde filan hep böyle adamlar vardır...
-
Endüstriyel Metali sevmem dolayısıyla Manson'ın müziğini de sevmem ama gereksiz yere bok atılmasını da sevmem.Manson'ı anlamak istiyosanız trilogy'sini okuyun.Ekşi sözlükten bi eleman da yazmış buyrun;
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=marilyn+manson+trilogy
Edit: Ayrıca hoobastank arkadaşım.Avatarın Metallicanın and justice for all albümü.Zamanında ir2 ftp açtığında upload etmiştim.Videoda da 'tallica t shirt lü bi çocuğu polisler tutuklamışlar.Sendemi satanistsin yoksa ?
-
doğru olm onlar satanizme daha yakın oluyor.yada öyle zannediyorlar.