Creative 5+1 Kurulum Sorunu
-
5+1 in tüm uydularını önüne dizenleri anlamıyorum :D
5+1 in olayı etrafına dağıtcaksın ki filmde falan bomba patlayınca yanında patlamış hissi yaratsın
müzik seni alın onu pcye bağlayın bu daha mantıklı hem çok daha güçlü.
birde şunu anlamıyorum
adamlar peynir över gibi ses sistemi övüyor :D
şahane peynir aldım der gibi
ses sistemim camı patlatıyo kapıyı kırıyo gibi efsanelerden bahsediyolar :D
bende çok ses sistemi kullandım etraftaki aletleri zıplatıp gıcık sesler çıkarması dışında hiçbir camda patlama falan görmedim :D
ben olsam logitech-creative-sonynin yerinde, türkiyeye ses sistemi satışını bi süre durdururum. -
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Oldu Hojalar Eyw. Hepinize Tşkler;) wol 13 / bass % 40 Ew Güm Güm Resimdeki Kamera & Gözlük Yerde :D:D:D
-----------------------------bu sistem gözlük düşürüosa bnm sistem monitör düşürüyo ak:D
bkz:
-----------------------------hiç son ses açabildinmi bilmiyorumda ben gecen yarısına kadar getirdim heryerim hoplayıp zıplıyodu :)
-
aynısı bende var normal bagladım pc ye bütün kabinlerden ses geliyor.. ses kartım onboard Real tek kurulu driver olarakta. sorun almadım hiç Ses ayarlarına baksan pc nin çözersin umarım
-
ßisses bunu yazdı:
Oldu Hojalar Eyw. Hepinize Tşkler;) wol 13 / bass % 40 Ew Güm Güm Resimdeki Kamera & Gözlük Yerde :D:D:D
-----------------------------bu sistem gözlük düşürüosa bnm sistem monitör düşürüyo ak:D
bkz:
-----------------------------höh :D yanlı$ hatırlamıyosam 300 watt ses cıkı$ı vardı bunun. toplam mı yoksa sadece sub mı hatırlamıyorum ama.
-
z5500 500watt dan fazla olmalı :)
kullanım süresi boyunca kesinlikle bir sefer sigortası atıyor
ve biraz daha şanssızsan control center bozuluyor -
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ßisses bunu yazdı:
bkz:
-----------------------------höh :D yanlı$ hatırlamıyosam 300 watt ses cıkı$ı vardı bunun. toplam mı yoksa sadece sub mı hatırlamıyorum ama.
-----------------------------FİYATINI & MARKASINI ALAYIM ?
-
he_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ßisses bunu yazdı:
bkz:
-----------------------------FİYATINI & MARKASINI ALAYIM ?
-----------------------------logitech z5500. yaklasık 800 ytl civarı olması lazım.
edit:
500 Watt RMS
5x Uydu (62W), 1x Subwoofer (188W) Bileşenden oluşmaktadır. Uzaktan kumanda ile ses kontrolü 3x 3.5mm Jack, 1 analog stereo DVD,CD Player, Playstation 2, CD, MP3 çalar ile uyumlu Dolby Dijital <(>&<)> DTS Decoder THX sertifikalı Dijital SoundTouch kontrol merkezi 2 Yıl Garanti SüresiFiyatı : 488,00 USD + KDV Kdv dahil : 924,34 TL -
=) www.yokartikebeyinami.com
;) Pc'mi Alıosun Ses Sistemimi :) ama almışken 1 sefer al en iyisini al mantığıyla gidersen orası öle ;) yinede saol hoja eyw. -
The_Holigan ilgileniyorsan eger haftasonu %18 indirim varmış
http://www.mavibilgisayar.com/ud/2609 -
benim ses sistemini göstericem kalıcaksınız : | 1,5 metrelik kolonlar vs... :D İşinize bakın :P bunlar ufak şeyler:D