Credit Card
-
vay bak sen okuyanda gercek sanacak yok vakifbank gold mus yok tekstilcinin sifresiymis ortaligi bos buldun galiba ation sen oyle biseyler yapsan 3.5 atan alevler cikar bir tarafindan
-
kardeşim olayın bu tarafı kötü var diyorum neden yalan soyleyi sana ?
karizma mı yapcam bende kart bilgileri var diye ? neden yalan soyleyim ? nasıl kanıtlamam gerekiyorsa kanıtlarım ama nasıl çıkar sağlayabilirim diye soruyyorum lütfen beni kendinle karıştırma bilgin yoksa sus adam sansınlar.
-
LiLaH bunu yazdı:
vay bak sen okuyanda gercek sanacak yok vakifbank gold mus yok tekstilcinin sifresiymis ortaligi bos buldun galiba ation sen oyle biseyler yapsan 3.5 atan alevler cikar bir tarafindan
adam niye yalan atsın ki yani bkarizamsı mı artacak herkes ondan korkacak mı?asıl sen baksat iş olsun diye böle msjlar yazıyosun saçmalıyosun bence............ -
ben olsam tikky sitelrine girerdim onlarla :D
sonra da sucu ustlerine atardım onların bok at izi kalsın :D
-
Ya arkadaşlar tüm topic cvp larına baktım aralarında şöyle birşey görmedim...
Bire arkadaş bu kadar kısa bir süre içerisinde bukadar çok kredi kartını nerde buldun? Kaptı Kaçtımı? Yoksa gizli gizli pederin aldığı kredi kartlarının numaralarınımı araklıyorsun
Neyse hep ciddiyet iyi deildir

-
başka şehir de bir tanıdığın varsa sende sizin evden uzakta bir cafeden; kumar oynana sitelerden birine üye ol ordan o arkadaşına yenil hesabına gelen parayıda paylaşırsınız bi bokta olmaz
-
orjinal program cek ınternetten sonra korsancılıga gır olm kafan basmıyomu
-
KARDEŞ SEN BİŞEY BULAMIYOSAN BARİ BİZE VER BİZ KULLANALIM
MESELA BEN PALTALK DİYE Bİ CHAT TURUNE GİRİYOM
ORADA MAVİ VEYA YEŞİL NİCK İÇİN PARA İSTİYOLAR YANİ SENİN ANLAYACAGIN BEN ONUN İÇİN KULLANIRIM..
-
neyse arkadaşlar teşekkürler bakıcam bi bişeyler yapabilecemmi yaparsam haberiniz olur cevaplar için teşekkürler
not : bi bok yapamazsam kredi kart biliglerini anlaşabileceğim birine buradan bana küçük bir hediye karşılığında vereceğim saygılar