Credit Card

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LiLaH
    LiLaH's avatar
    Erkek
    vay bak sen okuyanda gercek sanacak yok vakifbank gold mus yok tekstilcinin sifresiymis ortaligi bos buldun galiba ation sen oyle biseyler yapsan  3.5 atan  alevler cikar bir tarafindan

][-][ @ ]|_ ][ ]|_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

kardeşim olayın bu tarafı kötü var diyorum neden yalan soyleyi sana ?

karizma mı yapcam bende kart bilgileri var diye ? neden yalan soyleyim ? nasıl kanıtlamam gerekiyorsa kanıtlarım ama nasıl çıkar sağlayabilirim diye soruyyorum lütfen beni kendinle karıştırma bilgin yoksa sus adam sansınlar.

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    LiLaH bunu yazdı:

vay bak sen okuyanda gercek sanacak yok vakifbank gold mus yok tekstilcinin sifresiymis ortaligi bos buldun galiba ation sen oyle biseyler yapsan  3.5 atan  alevler cikar bir tarafindan

adam niye yalan atsın ki yani bkarizamsı mı artacak herkes ondan korkacak mı?asıl sen baksat iş olsun diye böle msjlar yazıyosun saçmalıyosun bence............

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

ben olsam tikky sitelrine girerdim onlarla :D

sonra da sucu ustlerine atardım onların bok at izi kalsın :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar tüm topic cvp larına baktım aralarında şöyle birşey görmedim...

Bire arkadaş bu kadar kısa bir süre içerisinde bukadar çok kredi kartını nerde buldun? Kaptı Kaçtımı? Yoksa gizli gizli pederin aldığı kredi kartlarının numaralarınımı araklıyorsun  

Neyse hep ciddiyet iyi deildir

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    başka şehir de bir tanıdığın varsa sende sizin evden uzakta bir cafeden; kumar oynana sitelerden birine üye ol ordan o arkadaşına yenil hesabına gelen parayıda paylaşırsınız bi bokta olmaz

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

orjinal program cek ınternetten sonra korsancılıga gır olm kafan basmıyomu

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Covboy
    Covboy's avatar
    Erkek
    KARDEŞ SEN BİŞEY BULAMIYOSAN BARİ BİZE VER BİZ KULLANALIM  MESELA BEN PALTALK DİYE Bİ CHAT TURUNE GİRİYOM  ORADA MAVİ VEYA YEŞİL NİCK İÇİN PARA İSTİYOLAR YANİ SENİN ANLAYACAGIN BEN ONUN İÇİN KULLANIRIM..

Hayat Kısa Ne Gerek Var Kıza?? :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

neyse arkadaşlar teşekkürler bakıcam bi bişeyler yapabilecemmi yaparsam haberiniz olur cevaplar için teşekkürler

not : bi bok yapamazsam kredi kart biliglerini anlaşabileceğim birine buradan bana küçük bir hediye karşılığında vereceğim saygılar

maaasebeci....
Toplam Hit: 4519 Toplam Mesaj: 20