CRF 250 Rally Motor Oturuş Pozisyonu
-
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Honda CRF 250 Rally motor aldım işe git gel için. Biraz mesafeyi uzattığımda hemen belime ağrı giriyor. Muhtemelen oturuş pozisyonumu ayarlayamıyorum.
Bir de Ankara da günlük motorla nerelere gidiyorsunuz, neler yapılır haberleşebiliriz.
Ayrıca motor almak isteyen olursa motorumu satıp değiştirebilirim.
Bel ağrısını çözmem gerekiyor.
-
Selam
Daha once motor kullandin mi?
Motor sana kucuk geliyor olabilir mi?
Motoru bacaklarin ile sikman gerektigini biliyor musun?
Belinde bu konudan bagimsiz belki bir zayiflik var ve ortaya cikmasini sagladi, spor gecmisin vs var mi -
eski video ama hala doğru. crf sürüş pozisyonu olarak baya da rahat motor aslında, ağrımaması lazım.
-
Hocam bu motor işe git gel motoru değil, daha çok arazide ayakta sürülecek bi motor, o yüzden çok rahat bi selesi yok. En iyisi scooter tarzına geçmek işe git gel için
-
hocam şu motoru işe gidip gelmek için aldıysan muhtemelen dağlarda filan çalışıyorsun :D Şu motorla asfaltta rahat gidebileceğnii sanmıyorum bir süre sonra ağrı yapar bu. dağ piskileti la bu bununla işe gidip gelinir mi aq?

-
usta büyük ihtiamalle seleden kaynaklı ince uzun olduğu için çok oturmaya müsait değil daha çok kros yaparken ayakta gitmek için tasarlanıyor bu tarz otorlar afedersin abadı yaya oturamadığın için boyunda biraz uzunsa sürekli dik duraktan da bele baskıdan ağrı yapar