folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Croowle - Tahribat Murid Exposer (Muridin Seceresini Cikaracak)

Croowle - Tahribat Murid Exposer (Muridin Seceresini Cikaracak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam şöyle birşey farkettim, yorum yaptığı müridler kısmında yorum yapmadığım müridlerde var. sanırım sen members.asp diye arattırıyorsun.

boyle seyler olacak artik idare edecegiz :) daha oncede dedigim gibi tahribati hic yormayan, 0 ilisikli bi site. tamamen google amcanin ajax ve soap apilerini kullaniyor, ayrintili rapor sonra sunacagim zaten, dokuman falan yazmayi dusunuyorum.

ama seninde tahmin ettigin gibi, members.asp icinde arama yapiyor o bolum ve o yuzden oyle sorun oluyor bazen, bu is kotu reneyi etkileyecek saniyorum cunku, butun banladigi muridlerin ID si orda cikiyor olmasi lazim sirf "renegadealien" kelimesi gectigi icin... aslinda orayi "Banladiginiz 10 Murit IDsi" olarak degistirmem lazim rene icin :D

neyse, dedigim gibi, bu tarz hatalar oluyor farkindayim, ve ne yazikki olacakda... begendiginiz icin sevindim, tesekkurler.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek
    emniyet mensuplarının ekmeğine yağ sürdüğünün farkındamısın hoca :) biliyosun tahribatın üstündeki güncel olayları .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:

hotboy bunu yazdı:

hocam şöyle birşey farkettim, yorum yaptığı müridler kısmında yorum yapmadığım müridlerde var. sanırım sen members.asp diye arattırıyorsun.

boyle seyler olacak artik idare edecegiz :) daha oncede dedigim gibi tahribati hic yormayan, 0 ilisikli bi site. tamamen google amcanin ajax ve soap apilerini kullaniyor, ayrintili rapor sonra sunacagim zaten, dokuman falan yazmayi dusunuyorum.

ama seninde tahmin ettigin gibi, members.asp icinde arama yapiyor o bolum ve o yuzden oyle sorun oluyor bazen, bu is kotu reneyi etkileyecek saniyorum cunku, butun banladigi muridlerin ID si orda cikiyor olmasi lazim sirf "renegadealien" kelimesi gectigi icin... aslinda orayi "Banladiginiz 10 Murit IDsi" olarak degistirmem lazim rene icin :D

neyse, dedigim gibi, bu tarz hatalar oluyor farkindayim, ve ne yazikki olacakda... begendiginiz icin sevindim, tesekkurler.

hocam bu google nin apisini kullanmadım hiç nedir ne değildir bilmiyorum ama eğer yapılabilirse şöyle sorun çzöülmüş olur. 

members.asp de aratıyorsunya, müridin adını deilde şunu aratsan http://www.tahribat.com/members.asp?id=mürüdin_idi link aratabiliyormusun bilmiyorum, eğer link aratma varsa böyle güzel olur. 

edit : yani members.asp nin içinde http://www.tahribat.com/members.asp?id=xxxxx diye arat, aranılan müridin id i xxxxx olsun

sanırım pek güzel anlatamadım ama biraz çabalarsan anlarsın heralde, iyi akşamlar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:

edit : yani members.asp nin içinde http://www.tahribat.com/members.asp?id=xxxxx diye arat, aranılan müridin id i xxxxx olsun

sanırım pek güzel anlatamadım ama biraz çabalarsan anlarsın heralde, iyi akşamlar..

anladim kardes, zaten onu denedim ilk zamanlar, ama olmuyore :D

@Arkhe - yakinda birde ergenekon advanced search engine yapicam, sonra tahribat murid tutuklama engine, TBT murid kirli camasir cikarting tool falan...

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    hocam yorum yaptığı müridlerin de bazıları yanlış
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Bir süredir üzerinde vaktimi harcadığım, kafa patlattığım Google SOAP ve AJAX API lerini kullanarak tahribatta arama yapan, tamamen tahribat için yazılmiş bir uygulama olan, Croowle artık yayınana başlamıştır... www.croowle.co.cc adresinden ziyaret edebilirsiniz. bunu reklam olarak algılamayın lütfen, kazanacak bişeyim yok. geçenlerde şöyle bi dönüp arkama baktım, şu tahribatta senelerdir üyeyim hiç bi işe yaramamışım dedim, onun üzerine gelişen 10-15 günümü alan Croowle'ı bence herkes en azından kendi nicki üzerinde 1 kere denesin :)

tahribatta, "tbt adı geçen bir şey tbtden silinir..." diye bir kural var, o yüzden (tbt yönetimi tarafından aksi belirtilmediği sürece) Croowle tamamen tahribat.com dan ayrı bir mürit uygulamasıdır...

şimdilik bu mesajla artık bu işe biraz ara veriyorum (kusma geldi artık,1-2 gün hiç dokunmam). buda konuya son update oluyor, çünkü başladığında sadece mürit arama amaçlı olan çalışma şu an forum arama,top 5 falan filan bayağı işler yapıyor... artık ismi Advanced Search Engine oldu. belki tasarımı falanda değiştirip, ondan sonra tüm özelliklerini ayrıntılı anlatacağım bir konu açacağım... siz şimdilik keşfe çıkın bence, yorumları cok merak ediyorum...

tahribatın bana kattıklarının birazını olsun geri ödeme amaçlı bir düşüncenin ürünüdür;

croowle

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

lemar hocam böyle düşündüğün için gerçekten teşekkür ederim.

Ben de çok şey öğrendim tabi ki Tahribat tan.İnşallah senin gibi biz de hakkını vermeye çalışırız.

Devamı dileğiyle.Başarılar.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende olmak istiyorum

www.tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    caves bunu yazdı:

bende olmak istiyorum

dostum son mesajda linki verdim zaten, yine vereyim www.croowle.co.cc, enjoy :)

valla croowle.co.cc calismiyo artik :P bi ara bakip halledicem sorun neyse burdan baslayabilirisiniz

http://jrgarga.brinkster.net/searchresults.asp?query=hayattabirboslukarayisi

anca gidersin...
Toplam Hit: 4664 Toplam Mesaj: 30