Cryptload İle İlgili Soru !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek
    CryptLoad programıını windows açıldıgında otomatik olarak başlamasını istiyorum nasıl yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    startup a kısayolunu at programın içinde yoksa başlat ile ilgili bişe yoksa

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------
    startup a kısayolunu at programın içinde yoksa başlat ile ilgili bişe yoksa

-----------------------------

bişi anlamadım :D daha açık yazsan

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

Yanı şoyle.Baslat-Programlar-Baslangıc a koydugun hersey Wİndows acılısında baslar.Sen de oraya kısayolunu at su sekılde;

Baslar-Sag tık-Ac-Programlar-baslangıc klasorune programın kısayolunu at

Was here...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Bu arada CrypLoad  programı hakkında bana yardımcı olacak kimse var mı ? Programı istediğim gibi kuramıyor,kullanamıyorum.

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

islemci gucunuz yerindeyse bu programla ugrasmayin ben cok ugrastim pek guzel degil vb ile yazilmis sanirim.

bence JDownloader'e yogunlasin. guzel program, java ile yazilmis bu nedenle java runtime larini yuklemek gerekiyor bilgisayar.

ozellikleri.. 

1- indirilecekler listesini daha aktif bir sekilde duzenleyebiliyorsunuz.

2- bilgisayar basinda olmadiginiz zamanlardada web arayuzunden yonetebiliyorsunuz indime listesini.

3- 20 nin uzerinde  rapidshare benzeri dosya barindiricilarini destekliyor.

4- bence bu en onemlisi, benim kulustur  airties'İ otomatik reset olayinda ( free download icin ) kendisi otomatik tanidi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    cryptload programını uzun zamandır kullanmıyorum bilgisayar başlayınca otomatik çalıştırsan hemen indirmiyor sanırım indirme butonu var orayı tıklayınca iniyor. mesela ben jdownloader kullanıyorum bilgisayar başında olmadığım zamanlarda ve rapid pre hesabım bittiğinde program kendi modeme otomatik reset atıyor böylece ip değişiyor ve  beklemeden ikinci dosyayı indirmeye geçiyor.. rapid pre ile indirirsem birden fazla dosyayı aynı anda indirebiliyor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Ben idm kullanıyorum, JDownloader'ı kurarsam eğer dosya indirme işleminde sorun çıkmaz mı ?

-
Toplam Hit: 1113 Toplam Mesaj: 8