Cryptload İle İlgili Soru !!!
-
CryptLoad programıını windows açıldıgında otomatik olarak başlamasını istiyorum nasıl yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum
-
startup a kısayolunu at programın içinde yoksa başlat ile ilgili bişe yoksa
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
startup a kısayolunu at programın içinde yoksa başlat ile ilgili bişe yoksa
-----------------------------bişi anlamadım :D daha açık yazsan
-
Yanı şoyle.Baslat-Programlar-Baslangıc a koydugun hersey Wİndows acılısında baslar.Sen de oraya kısayolunu at su sekılde;
Baslar-Sag tık-Ac-Programlar-baslangıc klasorune programın kısayolunu at
-
Bu arada CrypLoad programı hakkında bana yardımcı olacak kimse var mı ? Programı istediğim gibi kuramıyor,kullanamıyorum.
-
islemci gucunuz yerindeyse bu programla ugrasmayin ben cok ugrastim pek guzel degil vb ile yazilmis sanirim.
bence JDownloader'e yogunlasin. guzel program, java ile yazilmis bu nedenle java runtime larini yuklemek gerekiyor bilgisayar.
ozellikleri..
1- indirilecekler listesini daha aktif bir sekilde duzenleyebiliyorsunuz.
2- bilgisayar basinda olmadiginiz zamanlardada web arayuzunden yonetebiliyorsunuz indime listesini.
3- 20 nin uzerinde rapidshare benzeri dosya barindiricilarini destekliyor.
4- bence bu en onemlisi, benim kulustur airties'İ otomatik reset olayinda ( free download icin ) kendisi otomatik tanidi.
-
cryptload programını uzun zamandır kullanmıyorum bilgisayar başlayınca otomatik çalıştırsan hemen indirmiyor sanırım indirme butonu var orayı tıklayınca iniyor. mesela ben jdownloader kullanıyorum bilgisayar başında olmadığım zamanlarda ve rapid pre hesabım bittiğinde program kendi modeme otomatik reset atıyor böylece ip değişiyor ve beklemeden ikinci dosyayı indirmeye geçiyor.. rapid pre ile indirirsem birden fazla dosyayı aynı anda indirebiliyor..
-
Ben idm kullanıyorum, JDownloader'ı kurarsam eğer dosya indirme işleminde sorun çıkmaz mı ?