Crysis 3 Torent

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Kopya koruması fifa13 e benzer birşey yapmışlar ama biraz daha farklı.

3DM sıçtı crack konusunda scene gruplarını bekliyoruz, onlar da 7-8 günden aşşa çıkarmaz gibime geliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Kopya koruması fifa13 e benzer birşey yapmışlar ama biraz daha farklı.

3DM sıçtı crack konusunda scene gruplarını bekliyoruz, onlar da 7-8 günden aşşa çıkarmaz gibime geliyor.

hadi ya. sabredebilecek miyim o kadar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

skidrow crack i çıkardı ben girdim oynadım. oyun çok iyi olmuş her zamanki gibi ayarları sona dayadım makina yemedi :D baya ağırdı ama az bişi düşürünce çok sağlam oldu.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

skidrow crack i çıkardı ben girdim oynadım. oyun çok iyi olmuş her zamanki gibi ayarları sona dayadım makina yemedi :D baya ağırdı ama az bişi düşürünce çok sağlam oldu.

bu torrent ten mi indirdin? 2 farklı sürüm var hangisni indirdin hocam?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Crysis.3.INTERNAL-RELOADED

Korumayı bypass eden loader yapıp sunmuş. Ama sunum nuke yemiş. (Crashes.after.second.mission)

Ayrıca gerçek SKiDROW scene grubu henüz birşey çıkarmadı.

https://pre.corrupt-net.org/live.php (Burdan takip edebilirsiniz.)

ZINDIK tarafından 23/Şub/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Edit: bişiler yazmıştım az bakındım underground forumlara falan buldum crackfixi daha bi yarım saat falan önce çıktı.

mission 2 şu anda sıkıntısız oynanıyor ilerisi için birşey diyemicem oynayıp görücez.

http://www.putlocker.com/file/94501BA7E3EEE639

torpedo_XL tarafından 23/Şub/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5274 Toplam Mesaj: 37