Crysis Oynayan Bi Bakıversin! :D
-
konsolda fps oynamak hiçte çekici değil valla bence mouse u tutmadan silah la vurmak bakire kızın vermemesi başka ilişki yollarından ilişkiye girmek gibi bişi oluo ondan pek sevmiyorum. bu arada oyunun orijininali olanlara bişi sorcam oyunun sonu sizdede gemide bitiyo dimi o helikopter görünümlü uçağa binerek bitiyor dimi orijinal olanlarda yok başka bi bölüm daha varmış falan diyolarda ben inanmadım pek?
-
Bozzkurt bende de o şekilde takılmıştı 3 gün geçmeye çalıştım olmadı..Bölümü baştan başlat veya oyunu baştan kur o şekilde düzelir.O tankları patlatıyosun bazukayla sonra da okul binasından çıkıyorsun derenin ordan devam ediyorsun..
sk8er bende de orada bitti..Geminin yanından çok büyük bir uzaylı çıktı denizden,sonra onu o garip silahla vurduk..Sonra da helikoptere atladık adaya geri dönerken orada bitti..
-
konuyu hortlatmıs gibi oldu ama oyunun bitirdim dediğiniz gibi o bölümdede derenin orada bi mağara varmış :D anasını satayım oyun bitince baya üzüldüm :d
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
ne zaman PS3 versiyonu cıkar ben o zaman oynarım :)
-----------------------------bırak ps3 ü daha xbox a çıkmıyor oyun :(Bilgisayarda yetmiyor 7200gs ekr. kartında oynayan varmı bu oyunu
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------Stifler bunu yazdı:
ne zaman PS3 versiyonu cıkar ben o zaman oynarım :)
-----------------------------bırak ps3 ü daha xbox a çıkmıyor oyun :(Bilgisayarda yetmiyor 7200gs ekr. kartında oynayan varmı bu oyunu
bilader xbox denilen tost makinası ps3 den sanki çok iyi bişeyde kurduğun cümleye bak. saçmalama...