Crysis Single Player Demo Çıktı!
-
Aslında bugün pre order, para ödeyenler için çıktı demonun yarın duyurulması bekleniyor fakat ea hazırlıksız yakalandı şuan demonun dosyası ftplerinde indirmek isteyenler için linkler
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe
http://lime.dfw3.fileshack.com/cgi-bin/dl_file.y/1/fileshack/action/crysis/demo/Crysis_SP_Demo.exe?shacku=ffshack010934433&shackpw=e0c1bf61664c1762fb844ef074643836
http://www.fileshack.com/file.x/11333/Crysis+SP+Demo
yabancı sitelerde onaylanmıştır linkler kurup oynayanlar var bende indiriyorum şuan
Demo boyutu: 1.80 GB
Minimum system requirements
from Crytek and EA
OS - Windows XP or Windows Vista
Processor - 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
Memory - 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Video Card -256 MB**
Hard Drive - 12GB
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
Recommended System Requirements
From Crytek and EA
OS - Windows XP / Vista
Processor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory - 2.0 GB RAM
GPU - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similaroyunu oynayabilmeniz için sağlam bir sisteme ihtiyacınız var
-
Ne işe yarıyo bu?
-
Oha be...
-
rene hocam ne oha :D :D
oyun dx10 destekli
ayrıca full sürüm piyasaya çıktığında seslendirmeler dahil tamamen Türkçe desteğide olacak
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------rene hocam ne oha :D :D
oyun dx10 destekli
ayrıca full sürüm piyasaya çıktığında seslendirmeler dahil tamamen Türkçe desteğide olacak
-----------------------------Hocam ben hiiiç oyun oynamam...
Ama hiiç oynamam :) arada sıraca bizim cafelere gittiğimde görüyorum oyunları her seferinde biraz daha oha oluyorumda, ondan dolayı görünce o grafikleri verdiğim tepki doğaldır :)
Oyun oynayarak kaybedecek vakit yok ne yazıkki :(
-
hocam arada sırada 5 10 dk bile olsa oyun zevkini yaşa bence :D
crysis oyun dünyasında çıtayı çok yükseltti grafikler ve etkileşim (yaprakların bile fiziği var :D)
bu arada demo dx 10 destekli iyi sistemi olanlar mutlaka oynasın
ultra ayarlarda 45 50 fps için 8800 gtx veya ultra SLI, 4 çekirdekli işlemci şart
gerçi low ayarlar bile piyasadaki tüm oyunlardan üstün :D
-

oha diyoruz hep beraber
şu tavandaki herifin grafiklere bak amk
-
oha eşşeen ziki :S
-
Crysis directx 10'u gerçek anlamda bir teste tabi tutan ilk oyundur.Crysis'i oynamadan directx 10 desteğim war die sevinmeyin çunku directx 10 teknolojisinin asıl grafik gücünü bu gibi oyunlarda görebilirsiniz yalnızca.Şu anda crysis bir ilktir !
-
bu CRYSIS milletin o GTX leri ve 2900 pro ları alıpta nasıl kazıklandığını kanıtladı. Yav kardeşim DX10 geçiş süreci ekran kartı alınır mı ya? Şu ana kadar son detay 60+ fps oynayabilen göremedim ki bunların içinde 2900 pro larda vardı 8800 ultra larda adamların işlemcilerini söylemiyorumbile (6800 dür carttır curtdur 2 gb ramdir) DX10 bu sistemlerde bu oyun en fazla daha 45 fps- görebildim. Ama ati nvidia oyununda 2900 prolarla vurdu nvidia yı ati şu an ek sürücü çıkarmamasına rağmen nvidia dan iyi (kötünün iyisi) CRYSIS bir Ekran kartı seviye belirleme oyunudur..
16 kasım Ekran Kartı Seçme ve Yerleştirme Sınavı
Kurum Crytek
Sınav Soruları Crysis
Sınava Girenler : Atı, Nvidia ---> Kazıklanan ve umutla 5 fps daha alabilirmiyim diyen kullanıcılar. :D
Ati 3870 ekran kartlarını ve Nvidia G100 GPU larını görmek lazım bakalım 1 nesil sonraki kartlar bu oyunu nasıl çalıştıracak....
-
adamlar işin bokunu cıkarmıs..Alıp oynamak lazım bu oyunu..