Crytek"E Türk Rakip. FK Entertainment.
-
Gurur duydum amk :D bu bebeler yapıyorsa alınlarından öperim onları muahh (K) :D
-
merak ediyorum bunlar alman veya amerikan çocuğu olsa inanır mıydınız? (ben inanırdım)
-
oyun motorlarıyla oyun yapmak zor bir iş değil. 3d programlar sayesinde hazır modellemeler üzerinde texture ve poligon değişimleriyle karakter yapmakta zor değil. tek bir kişi bile sabah akşam uğraşıp 4 5 ayda kısa bir oyun çıkarabilir. önemli olan sıfırdan bişeyler yapmak ancak tabiki herkes anasının karnından öğrenipte fırlamıyor böyle böyle gelişir insan o yüzden dalga geçmeyin...
ama harbi resimler komik abi düzgünce bi resim çekememişler mi :d bir de şirket nedir yahu..
-
oyun mu yapmışlar :) painttemi yapmıslar..okadar kolaymı be sacma salak bi haber :D
-
ben dahil taşak geçiyoruz ama fena degil elemanların yaptıkları.. oyunun ilk ekran görüntüleri..:D sanat yönetmenlerine hayran kaldım..
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------oyun mu yapmışlar :) painttemi yapmıslar..okadar kolaymı be sacma salak bi haber :D
-----------------------------paintle yapılmamıştır herhalde :D eğer paint ile yaptıklarını iddia ediyorlarsa fazla sallamasınlar arkadaşlar dediğiniz gibi oyun yapım araçları ile yapmak zor iş deil gavur sitesinin tekinden bulmuşlardır FPS Creator tipi bir oyun yapmaya yarayan bir creator yapıyorlardır ama yinede saygı duyalım...
-
Herkes ne güzel dalga geçiyor çocuklarla. Kolaymış bilmemneymiş. Siz o yaşlarda ne yapıyordunuz acaba. Ben size diyorum millet oyun oynarken altına sıçacak zeka seviyesindeyken bu çocuklar daha liseye bile gitmiyorken oyun yapmaya çalışıyor. Bunlardan bu yaşta crysis yazmasını mı bekliyorsunuz. Türkiye'de bu düşüncede insanlar olduğu için yerimizde sayıyoruz.
-
çok yanlış yorum yapmışsın DarkSkull yani karşında benim gibi 14 yaşında bir çocuk varken :D evet doğru ben 14 yaşındayım ama oyun oynamıyorum. "senin yaptığım ne peki ?" diyorsan web tasarımı yapıyorum... html asp php grafik tasarım her türlü :) zamanında bir kaç tane web sitem vardı fakat maddi durumlar nedeniyle ne yazıkki kapatmak zorunda kaldım bir zaman web sitem yoktu şimdi yeni bir web sitesi üzerinden çalışıyorum bu hafta sonu temasını tasarlayacağım web tasarım dersleri wordpress ile ilgili püf noktalar vb. olacağı kişisel bir web blogu...
Edit : Bilgisayar Üzerinde Tek Oynadığım oyun Satranç :) yazmayı unutmuşum
-
vay be :W
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Herkes ne güzel dalga geçiyor çocuklarla. Kolaymış bilmemneymiş. Siz o yaşlarda ne yapıyordunuz acaba. Ben size diyorum millet oyun oynarken altına sıçacak zeka seviyesindeyken bu çocuklar daha liseye bile gitmiyorken oyun yapmaya çalışıyor. Bunlardan bu yaşta crysis yazmasını mı bekliyorsunuz. Türkiye'de bu düşüncede insanlar olduğu için yerimizde sayıyoruz.
----------------------------ben dahil herkes makara yapıyor.. doğrudur ayrıca takdirde etmiyor degiliz bu çocukları. seninde bahsettigin gibi bu çocukların yaşıtları özellikle online oyunlarının manyağı olmuşlar hepimizin çevresinde var.. yanlız biz bunların yaşındayken. ki tahribatın yaş ortalaması malum çok küçük degil.. çogumuzun elinin altında bir bilgisayar yoktu.. olsaydı bu çocukların yaptıgını yapabilirmiydik bilinmez ama yaş kıyaslaması yapman yanlış olur..