folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS 1.5 Den Analayan Hocalar Bi Yardım Edermisiniz?

CS 1.5 Den Analayan Hocalar Bi Yardım Edermisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

Drawlord bunu yazdı:
    bilen bilmeyen yazmis walla amac forum kirliligi :D haci o anlatilanlar show ip add ip 2000 li yillarin basinda olan olay simdi sen dinle beni ...

sxe 4.8 fix 1 surumunu bi yerden indir reklam olmasin die link koymadim sonra kur pc ne programı ac turkceyi sec ayarlardan simge durumunda baslat tikla ve asagiya indir programi sakin kapatma sonra gir counter a console a tikla ve connect yaz bir bosluk birak o elindeki ip leri yaz enterla kesin girer..

cok bilmi$ arkadasın benim...

adam oyuna giriyorum oyundan atılıyorm dememiş serverlara baglanamıyorum demiş....

bide mutevazilik yapma :D bilen bilmeyen yazmıs fln reklam olmasın die link koymadım vs ^^ komiklik almı$ basını gıtmıs bence sen bilmeden yazmı$sın ya da ! cümleleri baska bir yerinden anlıyorsun ^^

Add Ip den baglanan yokmu ? illa console şart mi oyuna girmek için ? düz mantık seni

amanın cünübü kızdırmayın sakın..yarın onun takıma 2 3 dene atacaz :D simdi sevindirin garibi :D yarın saat 21 den sonra gülemicek :D bu arada adam problemiini adam akıllı anlatamammıs burda artistlik taslamana gerek yok dimi :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

Yalnız ıp adresinin sonuna port numarasını da eklemeyi unutma (=

xx.xx.xxx.xx:27015 :)

iyice kafası karışacak şimdii :p

ona gerek yok ben yazmıyorum onu :) 

ayrıca kingofcs.com un serverları sağlam 30-40 tane var bi progu var tıklayınca direk serverları listeye ekliyor sen hiç uğraşmıyon :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 4992 Toplam Mesaj: 23