Cs 1.6 Oynayaniniz Kaldimi Oynayanlar Konuya
-
hacım ts sw sinde duruyor benim nick bi ara yetki verirsin oda girişi için
-
Lotus bunu yazdı
hacım ts sw sinde duruyor benim nick bi ara yetki verirsin oda girişi için
Ts deysen arkadasa diyeyim kaydetsin
-
Servere ayda ne kadar ödüyorsun
bu 15 liralardan bir gelir elde edilmiyordur herhalde.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Servere ayda ne kadar ödüyorsun
bu 15 liralardan bir gelir elde edilmiyordur herhalde.
Hocam sv kirasi 70 + ts kirasi 15 bisiler elde etmeye calisiyoz iste daha dun actik ayni gun sv kirasini cikardik
-
benim de yasim gecti ama arada oynuyordum :) tbt den gelenlere slotluk filan ver bence ayrılacağmz olsn
-
mfatihbodur bunu yazdı
benim de yasim gecti ama arada oynuyordum :) tbt den gelenlere slotluk filan ver bence ayrılacağmz olsn
Hocam slotluk yok olsa verirdim ama tahribat clani zaten ayricalikli ;)
-
TheAvenqer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam public server mı?
maç server varsa geceleri maç atabiliriz, adminlik yapabilrim. Steam mevcut
publıc hocam mac sv mızde var hadi gelin adminlik yarısması var
publicte mi yarışma?
ben genelde maç atıyorum hocam, public pek takılmıyorum. maç olursa gelirim.
Pub da hocam sen mac kadronu ayarla bana bildir mac sv sini ayarlayam ama mac atmadigiz zaman pub da da takilmak sartiyla en azindan arkadasima bunlar hem mac hem pubda takiliyor diyebileyim
Pub sv yi dun aldik bugunku ss http://hizliresim.com/rmZ75N sv tutuldu galiba ;)
hocam ben genelde 5e5.org tan maça 1 olarak giriyorum. bazen server lazım oluyo ondan şey ettimdi. Maç server da adminlik yazabilirsen sevinirim.
Pub pek sarmıyo biliyo musun ama makara yapılıyosa ve küfürsüz bir ortamsa takılırız :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam public server mı?
maç server varsa geceleri maç atabiliriz, adminlik yapabilrim. Steam mevcut
publıc hocam mac sv mızde var hadi gelin adminlik yarısması var
publicte mi yarışma?
ben genelde maç atıyorum hocam, public pek takılmıyorum. maç olursa gelirim.
Pub da hocam sen mac kadronu ayarla bana bildir mac sv sini ayarlayam ama mac atmadigiz zaman pub da da takilmak sartiyla en azindan arkadasima bunlar hem mac hem pubda takiliyor diyebileyim
Pub sv yi dun aldik bugunku ss http://hizliresim.com/rmZ75N sv tutuldu galiba ;)
hocam ben genelde 5e5.org tan maça 1 olarak giriyorum. bazen server lazım oluyo ondan şey ettimdi. Maç server da adminlik yazabilirsen sevinirim.
Pub pek sarmıyo biliyo musun ama makara yapılıyosa ve küfürsüz bir ortamsa takılırız :)
hocam küfür kesinlikle yasak eden direk banlanır kim olursa olsun ortan dedıgın gıbı eglencelı ts de desen zaten kopuyoz :D gel istersen arkadasada soram kabul ederse mac sv sınde admınlıgını halledem
-
beyler bana cs download linki lazim olanlar atabilir mi sevabina?
-
dün geceden beri oynuyordum sıkıntı yoktu şimdi sxe açık olduğu halde sxe yok diye atıyor nedendir