Cs 1.6 Server Kendim Kurdum Şimdi Online
-
35-15 dovuyo beni :D gelin kurtarın beni bu caniden :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
35-15 dovuyo beni :D gelin kurtarın beni bu caniden :D
-----------------------------ahah :D
Edit: 67-30 :|
geyik bi yana server düzgün. Botlarla oynuyomuşsunuz gibi oynanıyor. Ping 30-40 larda oluyo. Canlı olmadığını çok az farkediyorsunuz haricinde takılmalık güzel server :)
-
test başarılı şuan şifre yine aynı koyuyorum yoksa sw piç olur :d şifremiz = tbt333 tamam mıdır hadi biz yattık yarın görüşürüz
-
hocam 1.6 nin setupini patchlerini linklerini bulursaniz koyun surayada cekelim
-
hoca evde kullandığın cs 1.6 dosyası ile çok rahat server kurabiliyosun sadece patch atıcaksın bi dene okdar :D
sora amx modlar felan var onları bende arıyorum düzgünce bişey yapıcam araştırma içerisindeyim ;)
he bu arada elektrik kesintisi sebebiyle pc kapandı evde olmadığım için pcyi açamıyorum eve gider gitmez açıcam serverı okeyto :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
hoca evde kullandığın cs 1.6 dosyası ile çok rahat server kurabiliyosun sadece patch atıcaksın bi dene okdar :D
sora amx modlar felan var onları bende arıyorum düzgünce bişey yapıcam araştırma içerisindeyim ;)
he bu arada elektrik kesintisi sebebiyle pc kapandı evde olmadığım için pcyi açamıyorum eve gider gitmez açıcam serverı okeyto :D
-----------------------------iide benim pcde 1.6 yok beta 5= war sanada pm attim bu arada bulursn 1,6 linklerini onuda paylasrsan iyi olur
-
Setup dosyalari lazimsa buyrun...
http://www.tahribat.com/Forum-Half-Life-Cs-1-5-Ve-Counter-Strike-1-6-Download-76415/1/half
-
aLsanCaK bunu yazdı:
Setup dosyalari lazimsa buyrun...
http://www.tahribat.com/Forum-Half-Life-Cs-1-5-Ve-Counter-Strike-1-6-Download-76415/1/half
-----------------------------tamamdir hocam saoasin
-
Hocam sw favorilere eklenmiyor şifre olduğu içinde consoldan giremiyorum.
-
vandeta bunu yazdı:
-----------------------------hocam heryrde yaziom beta 5.2 bilen varsa onu kursun ya valla baskasi sarmio gavurlarla oynamaktan biktim cok lag oluo zaten
-----------------------------mygame area veya dümdüz internetten ararsan tabi yabancı cıkar :)