Cs 1.6 Serverlar
-
mperk bunu yazdı:
-----------------------------
Muritler bildiğiniz gg'li server var mı ?
Şöyle pusmadan bi oyun kasalım dedik ev ahalisi server bulamadık ..
-----------------------------95.173.173.14 ile 17 arasında olması lazım
-
Amd-x bunu yazdı:
mperk bunu yazdı:
Muritler bildiğiniz gg'li server var mı ?
Şöyle pusmadan bi oyun kasalım dedik ev ahalisi server bulamadık ..
-----------------------------95.173.173.14 ile 17 arasında olması lazım
-----------------------------Eyvallah hocam bakıyorm hemen
-
arkadaşlar oyun sırasında milletin hile yapmasından bıkmış durumdayım herifler zevk alıyor resmen adam gibi oynayan yok adam gibi steam server da yok ne iştir anlamıyorum bizim türk insanımızın işi gücü ucuz olsun bedava olsun idare etsin ondan sonra hile kullanılsın bu harbi nefret ettim ya adam gibi bildiğiniz steam server varmı ?? gather network haricinde
Teşekkürler..
-
178.211.51.9 Müridler benim şuana kadar takıldığım en iyi sw hem muhabbet açısından hemde oyun anlamında sağlam adamlar var...sw içerisinden şaşırdığım en büyük nokta küfür yasak ama cidden yasak kimse küfürlü konusmuo en ufak bişide banned list :D
-
lan olum küfürsüz swye girilirmi a..q :) varsa bildiğiniz Fun serverlar yazın surf falan hoşuma gidio
-
Tnrsk bunu yazdı:
lan olum küfürsüz swye girilirmi a..q :) varsa bildiğiniz Fun serverlar yazın surf falan hoşuma gidio
-----------------------------Hacı walla benim hoşuma gitmiyo oyunda bi hs atıosn adama direk küfür bu ne la :D
-
Orion bunu yazdı:
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------Hacı walla benim hoşuma gitmiyo oyunda bi hs atıosn adama direk küfür bu ne la :D
-----------------------------ya sorma bazen insan çileden çıkıyo tutamıyorum kendimi :)