Cs Go Faceit Gelecek Var Mı
-
evsiz bunu yazdı
iila stream den mi indirecez bu mereti korsan indirsek giremiyormuyuz online
Hocam girebiliyorsun ama 1.6 daki gibi kisilerin actigi sunucular yani asil alma sebebimiz olan rekabetci modda oynayamiyorsun
@constantin hocam benim icin dediysen ben geceleri giremiyorum kafeden oynadigim icin
-
costantin bunu yazdı
yekteran vs atakmı QnQ :D
Geceleri maç atalım hacı rütbe supreme
çocuk gibi 12 de yatmasan sabaha kadar akacaz da
geçen pazar gece gel dedim yoktun
-
185.124.85.38:27015 burası türk dmsı only hs
-
YekteranBaymedir bunu yazdıcostantin bunu yazdı
yekteran vs atakmı QnQ :D
Geceleri maç atalım hacı rütbe supreme
çocuk gibi 12 de yatmasan sabaha kadar akacaz da
geçen pazar gece gel dedim yoktun
Bu gece akalım yarın tatil :))
-
metaman bunu yazdı
185.124.85.38:27015 burası türk dmsı only hs
türklerin yapcağıda anca bu kadar olur.
ı
TheAvenqer tarafından 19/Mar/16 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
sabah sabah faceit gelecek var mı
-
serverin kendi koruması yok.şuana kadar atılan tek örnek seni gördüm hocam.vac korumasından başka bişey yok ki
-
metaman bunu yazdı
serverin kendi koruması yok.şuana kadar atılan tek örnek seni gördüm hocam.vac korumasından başka bişey yok ki
admin banladı hocam server koruması değil vacda deeğil zaten ilk resme bakarsan admin ateşle yaktı başta sonra banladı
-
Eskiden esea da oynuyordum ama onlarında clientinde bitcoin miner olduğu söylentileri filan çıkınca bıraktım. Faceit'in tick rate i esea kadar iyi değil diye biliyorum birde bedava olması da bana göre olumsuz bir durum açıkcası.
Steam de solo giriyoruz hileci diyorlar takım olarak giriyoruz bu sefer rakip takım smurf dolu oluyor adamlar supreme'yi geç globaller ile boostlatıyorlar kendilerini. Anlamadım valla yeni rank sistemi yüzünden herşey birbirine karıştı. Mg seviyesinde globaller mi dersin lem seviyesinde novalar mı saçma sapan bir durum var steam tarafında. Global olup smurf kasan birileriyle takım olup girmek lazım yoksa denge sağlanmıyor.
-