Cs GO Serverı Açıldı
-
TheAvenqer bunu yazdı
hocam sana demiştim uyarı gelcek diye
görmemişim hocam yazdığını kusra bakma bu arada server ayarlarından anlayan arkadaş varsa nitradodan üyelik veriyim bi ayar çeksin isterse en son lise zamanında cs server işleriyle uğraşıyodum unutmuşum herşeyi :/
bu arada hangi moda mesaj atmam lazım konuyu gizlemesi için :/
Ccaglayan tarafından 21/Oca/15 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
şu muhteşem oyunu almayan kalmasın diye duyuru yapam 4 liradan go satışı yapan satıcı var ekledim steamden bi tane alıp deneyeyim sağlamsa haber veririm almak isteyen ondan alır
-
Lotus bunu yazdı
şu muhteşem oyunu almayan kalmasın diye duyuru yapam 4 liradan go satışı yapan satıcı var ekledim steamden bi tane alıp deneyeyim sağlamsa haber veririm almak isteyen ondan alır
indirimdeyken bile 4 liraya dusmedi hocam satan buyuk ihtimal ya dolandirici elinde yok sallior yada cc ile cekior bence hic ugrasma :D
-
Absolut bunu yazdıLotus bunu yazdı
indirimdeyken bile 4 liraya dusmedi hocam satan buyuk ihtimal ya dolandirici elinde yok sallior yada cc ile cekior bence hic ugrasma :D
valla alanlar olmuş deneyeceğim şansıma bakalım :D
Lotus tarafından 22/Oca/15 02:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ana konuya yazdım ama anasayfada çıkmadı eskimiş konu
silver 1-2-3-4-5-6 ranklarında -unranked bile olur yeterki kafa dengi olsun- bu ranklarda olan varsa rekabetçi atalım beraber
-
belki görmeyenler olmuştur şöyle bi up olsun, serveri dolu tutmaya çalışalım :)
-
dolu tutmaya çalışalım diyosunuzda kimse olmuyo ben girdiğimde :/
-
ben giriyorum şimdi !!!