folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Go Sınırlı Hesap

Cs Go Sınırlı Hesap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Müridler merhaba

Geçenlerde fps oyunu konusu açmıştım forumda bir mürid den makul fiyata cs go teklifi geldi o hediye olarak yolladı ben de parayı yolladım

Bu gun oynarken Shadow Case düştü bunu pazar da satmaya çalıştığım zaman sınırlı hesap diyor sanırım 5 dolarlık alışveriş yapmam gerekiyormuş 

başka bir yolu var mıdır bunun ?

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

hayr

imza mı gelmiş?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

hayr

Başka yolu yok 10 tl lik wallet kod al 30 gün sonra açılıyor ban ayrıca o yeni çıkan kasa bana sorarsan yeni çıktığı için satmak yerine acman daha mantikli zaten şimdi wallet alsan anca 30 gün sonra satarken oraya kadarda kasa fiyati 15 tl den 1 tl ye düşer tabi tercih meselesi ama mutlaka wallet çek yoksa pazardan item alamazsinda satamazsinda 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Yeni şifre değiştirdiğinizde de yine steam markete ürün koymanızı bir süre engeller. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

hayr

Başka yolu yok 10 tl lik wallet kod al 30 gün sonra açılıyor ban ayrıca o yeni çıkan kasa bana sorarsan yeni çıktığı için satmak yerine acman daha mantikli zaten şimdi wallet alsan anca 30 gün sonra satarken oraya kadarda kasa fiyati 15 tl den 1 tl ye düşer tabi tercih meselesi ama mutlaka wallet çek yoksa pazardan item alamazsinda satamazsinda 

anahtar yok hocam olsa acıcam

İmza nasıl atılıyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Yeni şifre değiştirdiğinizde de yine steam markete ürün koymanızı bir süre engeller. 

Hocam bahsettiğin göre yeni steam hesabı açmış forumdan biride hediye yollama bu durumda başka çözüm yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

hayr

anahtar yok hocam olsa acıcam

Anahtar 7 .5 tl satılıyor haberi olsun almak istersen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hocam bahsettiğin göre yeni steam hesabı açmış forumdan biride hediye yollama bu durumda başka çözüm yok

Aynen öyle anladım sağolasın hocam 

İmza nasıl atılıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hocam dediğim gibi eğer 7.5 tl verecek maddi durumun varsa kesinlikle aç kutu yeni çıktı En ucuz silahı bile 10 tl diye hatırlıyorum ki güzel bi skin çıkarsa yaşadın en az 200 tl 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hocam dediğim gibi eğer 7.5 tl verecek maddi durumun varsa kesinlikle aç kutu yeni çıktı En ucuz silahı bile 10 tl diye hatırlıyorum ki güzel bi skin çıkarsa yaşadın en az 200 tl 

Anladım hocam kutuyu acmıyıcam da oluyorsa eş değer bir skin ile takaslayabiliriz

İmza nasıl atılıyor ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

konu sahibinden özür dileyerek ben de birşey sormak istiyorum.

birkaç ay önce pastebin'de israilli iş adamlarının cc si paylaşılmıştı. bir tanesini steam'de denedim ve bir hafta sonra hesabım sınırlandırıldı. pazardan birşey alıp satamıyorum.

steam support'a ticket attım ama hâlâ cevap alamadım. çok pişmanım bir daha yapmıycam bu hesabı nasıl kurtarırız ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 12
steam cs go