Cs Go Sınırlı Hesap
-
Müridler merhaba
Geçenlerde fps oyunu konusu açmıştım forumda bir mürid den makul fiyata cs go teklifi geldi o hediye olarak yolladı ben de parayı yolladım
Bu gun oynarken Shadow Case düştü bunu pazar da satmaya çalıştığım zaman sınırlı hesap diyor sanırım 5 dolarlık alışveriş yapmam gerekiyormuş
başka bir yolu var mıdır bunun ?
-
hayr
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
hayr
Başka yolu yok 10 tl lik wallet kod al 30 gün sonra açılıyor ban ayrıca o yeni çıkan kasa bana sorarsan yeni çıktığı için satmak yerine acman daha mantikli zaten şimdi wallet alsan anca 30 gün sonra satarken oraya kadarda kasa fiyati 15 tl den 1 tl ye düşer tabi tercih meselesi ama mutlaka wallet çek yoksa pazardan item alamazsinda satamazsinda
-
Yeni şifre değiştirdiğinizde de yine steam markete ürün koymanızı bir süre engeller.
-
TheAvenqer bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
hayr
Başka yolu yok 10 tl lik wallet kod al 30 gün sonra açılıyor ban ayrıca o yeni çıkan kasa bana sorarsan yeni çıktığı için satmak yerine acman daha mantikli zaten şimdi wallet alsan anca 30 gün sonra satarken oraya kadarda kasa fiyati 15 tl den 1 tl ye düşer tabi tercih meselesi ama mutlaka wallet çek yoksa pazardan item alamazsinda satamazsinda
anahtar yok hocam olsa acıcam
-
-
uzengil bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
hayr
anahtar yok hocam olsa acıcam
Anahtar 7 .5 tl satılıyor haberi olsun almak istersen
-
-
uzengil bunu yazdı
Hocam dediğim gibi eğer 7.5 tl verecek maddi durumun varsa kesinlikle aç kutu yeni çıktı En ucuz silahı bile 10 tl diye hatırlıyorum ki güzel bi skin çıkarsa yaşadın en az 200 tl
-
TheAvenqer bunu yazdıuzengil bunu yazdı
Hocam dediğim gibi eğer 7.5 tl verecek maddi durumun varsa kesinlikle aç kutu yeni çıktı En ucuz silahı bile 10 tl diye hatırlıyorum ki güzel bi skin çıkarsa yaşadın en az 200 tl
Anladım hocam kutuyu acmıyıcam da oluyorsa eş değer bir skin ile takaslayabiliriz
-
konu sahibinden özür dileyerek ben de birşey sormak istiyorum.
birkaç ay önce pastebin'de israilli iş adamlarının cc si paylaşılmıştı. bir tanesini steam'de denedim ve bir hafta sonra hesabım sınırlandırıldı. pazardan birşey alıp satamıyorum.
steam support'a ticket attım ama hâlâ cevap alamadım. çok pişmanım bir daha yapmıycam bu hesabı nasıl kurtarırız ?