Cs Oynasak Ya Şu Tatilde...
-
arkadaşlar malum tatile girdü tüm üniversiteler ve liseler (bütü olanlar kusura bakmasın) şöyle bi saat belirlesek de cs oynasak güzel olur diye düşünüdüm..
örneğin takımları ayarlayalım sonra bir saat belirleyelim (22.00) o saatte terörist ve anti-teröristler burda olsun söyle 1-2 saat stres atalım olmaz mı..
not: hangi sürüm olsun istenirse onda oynayalım maksat vakit geçsinn...
-
macintosh sürümü varsa gelirim :P
Ayrıca eğer cidden varsa bayadır oynamıyorum güzel olur.
-
arkadaşlar bundan sonra konun devamı olarak : http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Counter-Strike-1-6-Serveri-152668/ konusunu takip ediniz.. daha derli toplu oldu burda..
oynanacak saat ve tarih de bu belirtmiş olduğum konuda verilecektir ,,
soru ve görüşlerinizi de yine aynı konuda dile getiriniz...
eski konulara da baktım da güncel bir konu yoktu hortlatmak istemedim :)
===========O==============
ismini yazdırmak yada sildirmek isteyen yazsın arkadaşlar
1- Ar0fer
2- x3uqm4
3- Sleep
4- sirri
5- 1-618-GR
6- peace
7- Brown
8- Shawn
8,5- BarisYigit (1.5 rulz )
9- Frankenstein
10- erick
11- SinusX
12- hypnot1c
13-Exael
14-asiminnesli
15-__hsyN__
16-sezeruludag
17-Mx0TBT
18-ersn
19-saqeslanger
20-Turania
21-PanxeR
22-systemexp
23-Madcrazy
24-Silent_King
25-EMRE955
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------macintosh sürümü varsa gelirim :P
-----------------------------valla hocam farketmez çok iddialı değilim zaten oyunda ama severim oynamayı..
-
açayım mı bi server :D 15 kişi toplayın açarım serveri :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------açayım mı bi server :D 15 kişi toplayın açarım serveri :)
-----------------------------hadin müridler oynamak isteyen bi çizik atısın şuraya...
-
var mı server
-
Geçen türkiye italya maçı varmış yenmişiz elemanları cs'de , ben adrenaline gamer'cı olduğum için cs çok yavaş geliyor ama tbt ortamı olunca geliriz :)) 1.5
-
sabah akşam yaz kış farketmez cs varsa bende varım.
-
sirri hocam 3. mesajı güncelle gelecek kişiler için. online süreniz yüksek olsun boş boş durmayalım serverde, sadece tahribat içi yaparım sanırım ve 1.6 olacak =] 1.5'i kurması indirmesi çok zahmetli ve steam desteği dahi yok.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------sirri hocam 3. mesajı güncelle gelecek kişiler için. online süreniz yüksek olsun boş boş durmayalım serverde, sadece tahribat içi yaparım sanırım ve 1.6 olacak =] 1.5'i kurması indirmesi çok zahmetli ve steam desteği dahi yok.
-----------------------------vps kullan kullan bitmiyor hacı bakıyorumda :D