Cs Oyuncu Sayısını Değiştirmek
-
ya heryerde aradım bulamadım.
şu counter strike da maksimum oyuncu sayısı 32 yi geçemiyo.
bunu şöle 100 200 yapma imkanı yok mu?
ortalık kan gölüne dönsün istiyom. -
Selam kardeş;
Benim bildiğim kadarıyla maksimum sınır 32 daha fazla kişi sayılı server kuramazsın.Bunun icin Holy'nin hep söylediği help dosyalarından yardım alarakta sorunun cevabını bulabilirdin.Hadi saglıcakla
-
haritalar en fazla okdr alıo sen yaparsan buyuk harita olur ozmn
-
evet bunu zaten biliyorum ama benim duyduğum kadarıyla haritalarda belirli başlangıç noktaları varmış. bunların sayısı 32' ymiş. bu noktaları belirleyen bir program falan olabilir. bu sebeple sordum.
-
CS hakkında fazla bilgim yok, birkac kere oynadım sadece, ama harita yapan bi proramı varsa ve 32 tane başlangıç noktası limiti varsa bunu yükseltebilirim, tabi prorami yollarsanız
-
Selam millet;
Yahu holy programı yollayın harita baslangıç noktalrı 32 ile sınılıysa yaparım diyo.Ama program mailden yollanacak gibi değilCd den kuruluyor.
Evet haritalar yapılıyor,hatta o haritalar ve baslangıc noktaları dısında evinde kendi baslarına bot larla oynayan userlar bilir.Botlar'ın sabit gittiği yerler vardır.Haritalarda waypointler gözterilmiştir onlar hep oralara giderler.İsterseniz bunları biraz arastırmaylşa sizde değişebilirsiniz.
Hadi sağlıcakla -
KIZILYILDIZ Dotum o kadar çok kan görmek istiyosan sana blood omen 2 adlı oyunu tawsiye ederim kandan miden bile bulanır yani manyak bi oyun adamın kafasını kopar, kılıçla doğra..
-
evet onu da biliyorum.
zaten ben mortal kombat oynayan birisiyim. bu da kan için yeterli zaten. ama istediğim sadece counter strike da savaş alanı gibi olmasını sağlamak.
en azından oyunda. -
WALLA BİZİM BİR ARK 52 KİŞİYLE OYNUYORDU AMA NASIL YAPTIĞINI BİLMİYORUM
-
valla 52 yapmışsa daha fazla da yapabilir demektir. ama nasıl? hala bulamadım.
-
SeVgiLi aßiLerim Ben Size Cs HiLesi oLan oGc Hakkında biLGi aLmak istiYorum eĞer biLeniniz VarSa CevapLaSın Hep Bizim CafeYe GeLen aßiLer Onu kuLLanıYo ManYaq Bir Aim Var..
Toplam Hit: 5889 Toplam Mesaj: 21