Cs Wall Hack (Yardım)
-
sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)
-
aynen online serverda hile açmayın tadı kaçıyor.
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
bamboocha bunu yazdı:
cd hack eskidi be hocam :) benim hilenin işlevlerinin yanında sıfır :D sen daha beni goremeden kim bilir kaç kere vururum seni :D
speed hızlı şarjör degiştirme clear wall map oto aim oto ates acıyım sadece ileri tusuna basıyım 100 kişiye tek oynasam kral benim ;) 100 ünde de cd hack olsa :D
dostum kuru gürültüden başka bişey yapmamışsın bide güven demişsinde neyse?
şöyle sxeli serverlarda kullanacağımız wall var mıdır acep?
-----------------------------hocam ben kullandım bi ara ama şuan yok bende indirebilecegin site adını hatırlayınca yazıcam sana unuttum :|
-
ultrAsker bunu yazdı:
sizin gibiler yüzünden cs online ı bıraktım keyif vermiyodu eskisi gibi. acizsiniz :)
-----------------------------hocam hile acan olunca acıyodum. bnde sevmem hileyi zevk vermiyo acıp sinir ediyolardı bnde acıyodum. şimdilerde crossfire kasıyorum. hatta tbt clanımız war :D
-
isteyen varsa saglam cfg de var müridler :D pm atın cfg yada wall yazın ona göre yolliyim :)
-
Wallhack kullanacaksan bırak CS'yi git kumda oyna mesela? Ya da su balesine falan başla ne biliyim... Hile kullanırken şahsına anana bacına sövdürmek hoşuna gidiyosa orasını bilemem tabi, zevk meselesi.
-
Konu nerden nereye gelmiş hocam :)
sadece tek sorduğum şey cswallhack de END tuşunun yerine başka bir key atamaktı
-
Twitter bunu yazdı:
Konu nerden nereye gelmiş hocam :)
sadece tek sorduğum şey cswallhack de END tuşunun yerine başka bir key atamaktı
-----------------------------sana direk daha iyi bi hack yollarım hocam :D daha kıyak
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------tbt süt kuzularının olduğu yer değil
her türlü hack hile ne arıyorsan var normal hacı bunlar :)
-
küfür yemektten hoslanan arkdaşlar toplaşmıs ne guzel :)