CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?
-
vegapc bunu yazdı
oyundaki turuncu silahların görüntüsü dışında bi farklılığı varmı
yok dostum hic bir skinin oyuna etkisiyok hepsi tamamen goruntu zevk icin extra ozellik katmiyolar
-
şuanda kutu açmakla ilgili bir sorun mu var, kutu anahtarı almıyor nedense bi türlü
-
steamde problem var deli gibi kasior ondandir herkezde var kutu acicagina garibanlara 1-2 key at bet atalim :D:D kutu isi yas bosver :D
-
hocam cs:go da bet yapmak sıkıntı, en iyi takımlar bile biranda yenilebiliyorlar. Onun yüzünden elimde ki 5-6 kadar silahı kaybettim :) Dota2lounge u öneririm. Daha kesin sonuçlar, bunun sayesinde envanterimi 3e katlamıştım küçük bir zamanda :)
-
dota2 itemi falan yok bende baktim oraya lolde olsa yardirirdik ama dota2 hakkinda bilgimizde yok gerci bu csgoda bet iside sacmalik o itemlerin parasina iddaa yapsan 2 mac oynasan daha fazlasini kazaniorsun ama iste insan ole heycan olsun atioruz :D
-
-
Absolut bunu yazdı
dota2 itemi falan yok bende baktim oraya lolde olsa yardirirdik ama dota2 hakkinda bilgimizde yok gerci bu csgoda bet iside sacmalik o itemlerin parasina iddaa yapsan 2 mac oynasan daha fazlasini kazaniorsun ama iste insan ole heycan olsun atioruz :D
hocam bazı maçlar var ezik olan takım bişekilde yeniyo mesela o maçlara rastgele ucuz itemleri oynarsan kazanma şansın olabilir. Ve gelen itemlerde iyi oluyor ama kazanma şansın çok düşük itemini geri çevirme şansıda çok düşük.