folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?

CS:GO Betting Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı

oyundaki turuncu silahların görüntüsü dışında bi farklılığı varmı

yok dostum hic bir skinin oyuna etkisiyok hepsi tamamen goruntu zevk icin extra ozellik katmiyolar

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

şuanda kutu açmakla ilgili bir sorun mu var, kutu anahtarı almıyor nedense bi türlü

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

steamde problem var deli gibi kasior ondandir herkezde var kutu acicagina garibanlara 1-2 key at bet atalim  :D:D kutu isi yas bosver :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hocam cs:go da bet yapmak sıkıntı, en iyi takımlar bile biranda yenilebiliyorlar. Onun yüzünden elimde ki 5-6 kadar silahı kaybettim :) Dota2lounge u öneririm. Daha kesin sonuçlar, bunun sayesinde envanterimi 3e katlamıştım küçük bir zamanda :)

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

dota2 itemi falan yok bende baktim oraya lolde olsa yardirirdik ama dota2 hakkinda bilgimizde yok gerci bu csgoda bet iside sacmalik o itemlerin parasina iddaa yapsan 2 mac oynasan daha fazlasini kazaniorsun ama iste insan ole heycan olsun atioruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

http://csgolounge.com/

hocam bu siteye uye ol giriş yap

maçları bet yapabiliyorsun....

Freedoom is not free.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

dota2 itemi falan yok bende baktim oraya lolde olsa yardirirdik ama dota2 hakkinda bilgimizde yok gerci bu csgoda bet iside sacmalik o itemlerin parasina iddaa yapsan 2 mac oynasan daha fazlasini kazaniorsun ama iste insan ole heycan olsun atioruz :D

hocam bazı maçlar var ezik olan takım bişekilde yeniyo mesela o maçlara rastgele ucuz itemleri oynarsan kazanma şansın olabilir. Ve gelen itemlerde iyi oluyor ama kazanma şansın çok düşük itemini geri çevirme şansıda çok düşük.

ride or die..
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 18