folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS:GO Ücretsiz Bir Adet Kasa Açın

CS:GO Ücretsiz Bir Adet Kasa Açın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

oynuyorum baya cs go ama şu kasa skin muhabbeti acayip anlamsız geliyor. silahın özellikleri aynı, yanda kırmızı çizgi olmuş olmamış, bıçak şekilli renkli falan ne farkedecek ki?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

İtem envarterime nasıl geçicek güzel bi USP silah geldi. Nasıl aktarıcam ? item hellcase profilde görünüyor. Send yapınca böyle bir hata veriyor. Envarter gizliğini bile açtım gelmedi. 

hypnot1c tarafından 24/Eki/16 03:32 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

İtem envarterime nasıl geçicek güzel bi USP silah geldi. Nasıl aktarıcam ? item hellcase profilde görünüyor. Send yapınca böyle bir hata veriyor. Envarter gizliğini bile açtım gelmedi. 

konu up olsun bu arada arkadaşa mesaj attım dönüş yapınca pm atıcam

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

sen ne kadar kazandın promosyondan?

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

içeri para atmadan envantere takasa izin vermiyor site içerde kalıyor min siteye para atmada 5 dolar, yani siteye 5 dolar atmadan envantere cekemiyosun itemleri.

insidae tarafından 24/Eki/16 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

içeri para atmadan envantere takasa izin vermiyor site içerde kalıyor min siteye para atmada 5 dolar, yani siteye 5 dolar atmadan envantere cekemiyosun itemleri.

yok hacı ben dün akşam açtığım skini attım direkt sorun çıkmadan ve para yüklemeden

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

yok hacı ben dün akşam açtığım skini attım direkt sorun çıkmadan ve para yüklemeden

hocam hata veriyor arkadaşın aldığı hata yukarıda ss atmıs bak aynısı var min 5 lira istiyor

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

sen ne kadar kazandın promosyondan?

0 çünkü kod benim değil ve ben csgo oynamıyorum hocam

No way out
Toplam Hit: 5397 Toplam Mesaj: 29
cs:go ücretsiz kasa