CS:GO Ücretsiz Bir Adet Kasa Açın
-
oynuyorum baya cs go ama şu kasa skin muhabbeti acayip anlamsız geliyor. silahın özellikleri aynı, yanda kırmızı çizgi olmuş olmamış, bıçak şekilli renkli falan ne farkedecek ki?
-
İtem envarterime nasıl geçicek güzel bi USP silah geldi. Nasıl aktarıcam ? item hellcase profilde görünüyor. Send yapınca böyle bir hata veriyor. Envarter gizliğini bile açtım gelmedi.

hypnot1c tarafından 24/Eki/16 03:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hypnot1c bunu yazdı
İtem envarterime nasıl geçicek güzel bi USP silah geldi. Nasıl aktarıcam ? item hellcase profilde görünüyor. Send yapınca böyle bir hata veriyor. Envarter gizliğini bile açtım gelmedi.

konu up olsun bu arada arkadaşa mesaj attım dönüş yapınca pm atıcam
-
sen ne kadar kazandın promosyondan?
-
içeri para atmadan envantere takasa izin vermiyor site içerde kalıyor min siteye para atmada 5 dolar, yani siteye 5 dolar atmadan envantere cekemiyosun itemleri.
insidae tarafından 24/Eki/16 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
insidae bunu yazdı
içeri para atmadan envantere takasa izin vermiyor site içerde kalıyor min siteye para atmada 5 dolar, yani siteye 5 dolar atmadan envantere cekemiyosun itemleri.
yok hacı ben dün akşam açtığım skini attım direkt sorun çıkmadan ve para yüklemeden
-
ugur0 bunu yazdıinsidae bunu yazdı
yok hacı ben dün akşam açtığım skini attım direkt sorun çıkmadan ve para yüklemeden
hocam hata veriyor arkadaşın aldığı hata yukarıda ss atmıs bak aynısı var min 5 lira istiyor
-
c0nverse bunu yazdı
sen ne kadar kazandın promosyondan?
0 çünkü kod benim değil ve ben csgo oynamıyorum hocam