Csi "Las Vegas" "Miami" "New York" Dizileri Hakinndaki Fikirleriniz Nedir?
-
Özellikle bu CSİ las vegas dizisi zamaninda trt de cok seyretmistim gecenin gec saatlerinde, diger dizilerden bi haberim. bu 3 diziyi seyredenlerin fikirlerin alabilirsem sevinirim. Su an Sci LA kompe indirecem neredeyse :)
-
Şu sıralar Cnbc-e'de New York kısmını takip ediyorum. Gerçekten mükemmel. Görsel efektler olsun, hikayenin karmaşıklığı olsun. Her bir bölüm sinema tadında.
-
bu arada diger bolumlerde tam olarak olaylar nasil gelisiyor. biraz baktim nette de guzel bir sey bulamadim. en iyisi indirip bir bolumunu seyretmek new york ve miami bolemlerinden
-
Senaryolar güzel de olmayan teknolojileri var gösteriyorlar bitiyorum ona.
Yapacaklarsa şimdinin teknolojisiyle yapsınlar. Daha karışık olaylar olsun diye götlerinden teknoloji uyduruyorlar...
Kullandıkları bilgisayar programlarının da ödül alacak görünüşleri var. Sanki işleri güçleri yok programın görünüşünü güzelleştirmişler.
-
ya asil hosuma giden taraflari ozellikle bu entomolog neydi adi bocek bilimci :P grosham mi neydi onun olaya yaklasimi cok guzel. digerleride boylemi onu merak ettim ben aslinda bu miami veya ney york dizilerinde :P. olaya kanittan giderek yaklasiyorlar mi arada "asna fisne" olmadan :)
-
Çok süper diziler ben seviorum şahsen ama, suçlulara yol gösteriyo diye eleştirilmişti baya bi :|
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Çok süper diziler ben seviorum şahsen ama, suçlulara yol gösteriyo diye eleştirilmişti baya bi :|
-----------------------------evet bu yonude var. bide bizde bir kadin var harika yaw kendisi. arada bir programlara cikiyor kemik cerceveli gozlukleri var, arada bir hurriyet cumartesi veya pazar ekinden birinde olay incelemeesi yapiyor. derin bir kriminoloji bilgis var. sohbet etmek istedigim bir kisi. :) ismni simdi hatirliyamadim.