folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Csi "Las Vegas" "Miami" "New York" Dizileri Hakinndaki Fikirleriniz Nedir?

Csi "Las Vegas" "Miami" "New York" Dizileri Hakinndaki Fikirleriniz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Özellikle bu CSİ las vegas dizisi zamaninda trt de cok seyretmistim gecenin gec saatlerinde, diger dizilerden bi haberim. bu 3 diziyi seyredenlerin fikirlerin alabilirsem sevinirim. Su an Sci LA kompe indirecem neredeyse :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Şu sıralar Cnbc-e'de New York kısmını takip ediyorum. Gerçekten mükemmel. Görsel efektler olsun, hikayenin karmaşıklığı olsun. Her bir bölüm sinema tadında.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    bu arada diger bolumlerde tam olarak olaylar nasil gelisiyor. biraz baktim nette de guzel bir sey bulamadim. en iyisi indirip bir bolumunu seyretmek new york ve miami bolemlerinden

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Senaryolar güzel de olmayan teknolojileri var gösteriyorlar bitiyorum ona.

Yapacaklarsa şimdinin teknolojisiyle yapsınlar. Daha karışık olaylar olsun diye götlerinden teknoloji uyduruyorlar...

Kullandıkları bilgisayar programlarının da ödül alacak görünüşleri var. Sanki işleri güçleri yok programın görünüşünü güzelleştirmişler.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ya asil hosuma giden taraflari ozellikle bu entomolog neydi adi bocek bilimci :P grosham mi neydi onun olaya yaklasimi cok guzel. digerleride boylemi onu merak ettim ben aslinda bu miami veya ney york dizilerinde :P. olaya kanittan giderek yaklasiyorlar mi arada "asna fisne" olmadan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Çok süper diziler ben seviorum şahsen ama, suçlulara yol gösteriyo diye eleştirilmişti baya bi :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çok süper diziler ben seviorum şahsen ama, suçlulara yol gösteriyo diye eleştirilmişti baya bi :|
    -----------------------------

evet bu yonude var. bide bizde bir kadin var harika yaw kendisi. arada bir programlara cikiyor kemik cerceveli gozlukleri var, arada bir hurriyet cumartesi veya pazar ekinden birinde olay incelemeesi yapiyor. derin bir kriminoloji bilgis var. sohbet etmek istedigim bir kisi. :) ismni simdi hatirliyamadim.  

Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 7