Css De Kayma Sorunum Var.
-
.......
/edit
-
@efsane_212
width değeri ile bir ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama indirip bakmadan net birşey söyleyemem. indirip bi kurcalayayım en iyisi.
edit: upload edilen dosyada eksik dosyalar var hocam bir kontrol et istersen.
-
@ efsane_212 : Ustad hesaplaman yanlis. Cunku 581+382 = 963 ediyor. 963 < 978.
@Fikret :Dostum dedigin sekilde tablo kullanmadim, layout tamamen css. Aklimda son bir ihtimal var, oda Quick Links ile Latest Rewievs i yer degistirmek.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
@ efsane_212 : Ustad hesaplaman yanlis. Cunku 581+382 = 963 ediyor. 963 < 978.
@Fikret :Dostum dedigin sekilde tablo kullanmadim, layout tamamen css. Aklimda son bir ihtimal var, oda Quick Links ile Latest Rewievs i yer degistirmek.
-----------------------------Hocam hesap hatasını hoşgör, uykudan yeni kalktım olabilir :)
Daha sağlıklı bakabilmek için,
link ya da kaynak kodlarını paylaşırsan sevinirim.
-
Kaynak kodlari ilk mesajimin en altinda vardi zaten. ;-)
-

Hocam dosyaları upload ettim, bir de swf ekledim resimde görünüyor.
Bonusu ile birlikte link aşağıda
http://www.4shared.com/file/cyRfOcgM/www.html
kolay gelsin..
-
Eyvallah, cok tesekkur ettim. Eline saglik.
-
Css kodlarken, yapılan kodlamanın tüm tarayıcılarda aynı görünmesini sağlamak amacı ile CssReset kullanıyoruz, tüm tarayıcıların default değerlerini sıfırlıyor, bunu css dosyanızın başına koyun.
/****************************************************************************************************************************
* Reset css start
****************************************************************************************************************************/
html{}
body, div, dl, dt, dd, ul, ol, li, h1, h2, h3, h4, h5, h6, pre, code, form, p, fieldset, legend, input, textarea, blockquote, th, td { margin:0; padding:0; }
table { border-collapse:collapse; border-spacing:0; }
fieldset, img { border:0; }
address, caption, cite, code, dfn, th, var { font-style:normal; font-weight:normal; }
li { list-style:none; }
caption, th { text-align:left; }
h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-size:100%; font-weight:normal; }
q:before, q:after { content:''; }
abbr, acronym { border:0; font-variant:normal; }
sup { vertical-align:text-top; }
sub { vertical-align:text-bottom; }
input, textarea, select { font-family:inherit; font-size:inherit; font-weight:inherit; }
input, textarea, select {*font-size:100%; margin:0; padding:0 }
legend { color:#000; }/****************************************************************************************************************************
* Reset css End
****************************************************************************************************************************/ -
@efsane_212: Dostum verdigin flash icin ayrica tesekkur ederim ama bi zahmet icidneki url leri de nasil degistirecegimi anlatsan. Cok makbule gecer valla.
Flash dosyasini sothink ile fla dosyasina cevirdim ama ne sothink te nede Flash CS4 de url leri degistirecek yeri bulamadim.
@MuTReFT : Verdigin bilgi icin tesekkur ederim.