Css De Kayma Sorunum Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

.......

/edit

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@efsane_212

width değeri ile bir ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama indirip bakmadan net birşey söyleyemem. indirip bi kurcalayayım en iyisi.

edit: upload edilen dosyada eksik dosyalar var hocam bir kontrol et istersen.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ efsane_212 : Ustad hesaplaman yanlis. Cunku 581+382 = 963 ediyor. 963 < 978.

@Fikret :Dostum dedigin sekilde tablo kullanmadim, layout tamamen css. Aklimda son bir ihtimal var, oda Quick Links ile Latest Rewievs i yer degistirmek.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------

@ efsane_212 : Ustad hesaplaman yanlis. Cunku 581+382 = 963 ediyor. 963 < 978.

@Fikret :Dostum dedigin sekilde tablo kullanmadim, layout tamamen css. Aklimda son bir ihtimal var, oda Quick Links ile Latest Rewievs i yer degistirmek.

-----------------------------

Hocam hesap hatasını hoşgör, uykudan yeni kalktım olabilir :)

Daha sağlıklı bakabilmek için,

link ya da kaynak kodlarını paylaşırsan sevinirim.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaynak kodlari ilk mesajimin en altinda vardi zaten. ;-)

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Hocam dosyaları upload ettim, bir de swf ekledim resimde görünüyor.
    Bonusu ile birlikte link aşağıda

http://www.4shared.com/file/cyRfOcgM/www.html

kolay gelsin..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eyvallah, cok tesekkur ettim. Eline saglik.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Css kodlarken, yapılan kodlamanın tüm tarayıcılarda aynı görünmesini sağlamak amacı ile CssReset kullanıyoruz, tüm tarayıcıların default değerlerini sıfırlıyor, bunu css dosyanızın başına koyun.

/****************************************************************************************************************************
     * Reset css start
    ****************************************************************************************************************************/
    html{}
    body, div, dl, dt, dd, ul, ol, li, h1, h2, h3, h4, h5, h6, pre, code, form, p, fieldset, legend, input, textarea, blockquote, th, td { margin:0; padding:0; }
    table { border-collapse:collapse; border-spacing:0; }
    fieldset, img { border:0; }
    address, caption, cite, code, dfn, th, var { font-style:normal; font-weight:normal; }
    li { list-style:none; }
    caption, th { text-align:left; }
    h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-size:100%; font-weight:normal; }
    q:before, q:after { content:''; }
    abbr, acronym { border:0; font-variant:normal; }
    sup { vertical-align:text-top; }
    sub { vertical-align:text-bottom; }
    input, textarea, select { font-family:inherit; font-size:inherit; font-weight:inherit; }
    input, textarea, select {*font-size:100%; margin:0; padding:0 }
    legend { color:#000; }

/****************************************************************************************************************************
     * Reset css End
    ****************************************************************************************************************************/

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@efsane_212: Dostum verdigin flash icin ayrica tesekkur ederim ama bi zahmet icidneki url leri de nasil degistirecegimi anlatsan. Cok makbule gecer valla.

Flash dosyasini sothink ile fla dosyasina cevirdim ama ne sothink te nede Flash CS4 de url leri degistirecek yeri bulamadim.

@MuTReFT : Verdigin bilgi icin tesekkur ederim.

Toplam Hit: 3421 Toplam Mesaj: 20