CTB Locker Kilitlenen Bilgisayar
-

Bunun Çözümü bulunmadı dimi hala bi arkadaşa mail yoluyla girmiş :)
-
Geçmiş olsun :)
-
gerçekten encrypt edip etmediğine bakın.
linux live iso ile dosyaları kontrol edin
-
tırstım aq :/
linux takılmak lazım artık ...
-
vay amk nasıl oluyor bu ne kadar çok ibne varmış arkadaş piyasada
-
joe_black bunu yazdı
vay amk nasıl oluyor bu ne kadar çok ibne varmış arkadaş piyasada
Hocam öyle cafcafli durduğuna bakma Javada böyle bir şey taş çatlasa kodlamak 4-5 saat alır. C olarak da tahminim böyle bir zaman alır sadece kriptolanacaksa spread falan varsa bilmem
-
PanxeR bunu yazdı
gerçekten encrypt edip etmediğine bakın.
linux live iso ile dosyaları kontrol edin
bunu nasıl yapıcaz kurtarma şansı var mı ?
-
bunun kurtuluşu şuanlık yok hocam malesef geçmiş olsun
-
SeRDaR bunu yazdı
bunun kurtuluşu şuanlık yok hocam malesef geçmiş olsun
eyw hocam
korkudan hemen silmiş dosyayı yoksa buraya koyacaktım millet baksın diye ama iş işten geçmişti gittiğimde
-
linux live cd diye linux sürümleri var bunları cd den veya usb den çalıştırabiliyorsun kururlmadan açılıyor eğer gerçekten tam manasıyla kriptolanmadıysa hddler verilerine bu şekilde ulaşıp alabilirsin ama ben hiç zannetmiyorum çünkü piyasada bu olay çok popüler ve gerçekten çok akıllıca bir yöntem.
kişisel pc de ne kaybedersin zaten baişka yerde yedeğin vardır adalar bunun şirketlere yapıyor muhasebe datalarından tut neler eler kilitleniyor seve seve olmasa da s... s.. veriyorlar o parayı hocam -
SeRDaR bunu yazdı
linux live cd diye linux sürümleri var bunları cd den veya usb den çalıştırabiliyorsun kururlmadan açılıyor eğer gerçekten tam manasıyla kriptolanmadıysa hddler verilerine bu şekilde ulaşıp alabilirsin ama ben hiç zannetmiyorum çünkü piyasada bu olay çok popüler ve gerçekten çok akıllıca bir yöntem.
kişisel pc de ne kaybedersin zaten baişka yerde yedeğin vardır adalar bunun şirketlere yapıyor muhasebe datalarından tut neler eler kilitleniyor seve seve olmasa da s... s.. veriyorlar o parayı hocamişyeri zaten ama muhasebe programı diğer dükkanda ki pc de. ilk çıkan da girmişti bu adama format attı şimdi gene gelen maili açma yoluyla almış ikisinide abi açma nerden bileyim ne olduğunu diyor bilmediğini açma diyorum işte abi açma ama nerde