Cubase ( İstek )
-
Arkadaşlar nette biraz aradım ama linkleri kırık...
CUBASE 4 1.94 gb
CUBASE STUDİO 4 2.38 gb
ikisini de indirmek istiyorum.
Rapid veya torrent linklerini bilenler varmı acaba?
Extra vsti ve plug-inn leri de varmı acaba?
-
usta su sıteye bı bak http://www.cubasefreedownload.com/
-
Fruity Loops diyorum sana baskada birşey demiyorum
-
dogu0678 bunu yazdı:
-----------------------------
usta su sıteye bı bak http://www.cubasefreedownload.com/
-----------------------------hocam o siteden update lere yönleniyor.
indiremedim bi türlü.
-
DjBarky bunu yazdı:
Fruity Loops diyorum sana baskada birşey demiyorum
-----------------------------Fruity Loops full sürüm indirme linki varmı elinde acaba hocam?
-
Fl beat programı kaliteli kayıt alamaz ve verimli mix yapamazsan en profesyoneli cubase 'dir fakat biraz zordur Adobe Audition 3 de bu tarz işler için uygun ve kolayıdr
-
ha la bulamadım şu cubase 4 ü :(
-
bendede cd si vardı rutubetten bozulmuş bu dalganın birde kullanımı nasıl oluyor eğitimi falan varmı ? buldunmu hocam ?
-
yawuz bunu yazdı:
bendede cd si vardı rutubetten bozulmuş bu dalganın birde kullanımı nasıl oluyor eğitimi falan varmı ? buldunmu hocam ?
-----------------------------bulsam hemen heyeti ye yükleyeceğim :)
eğitimi ingilizce olarak vardır mutlaka.
-
heyetiden bekliyorum bu hizmeti after efek eğitimi varmı heyetide bide tasarımını düzenlesene hocam güzel şeyler bunlar sesini duyurabilirsin ? hostingin imkanlarıda geniş anladığım kadarıyla
-
yawuz bunu yazdı:
heyetiden bekliyorum bu hizmeti after efek eğitimi varmı heyetide bide tasarımını düzenlesene hocam güzel şeyler bunlar sesini duyurabilirsin ? hostingin imkanlarıda geniş anladığım kadarıyla
-----------------------------hocam after efekt eğitimi var.
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part01.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part02.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part03.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part04.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part05.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part06.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part07.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part08.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part09.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part10.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part11.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part12.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/After_Effects_7.0_gorsel_www.heyeti.com.part13.rar
www.heyeti.com/indir/AfterEffect/Adobe.After.Effects.v7.0.Professional_sh_www.heyeti.com.rar
tasarıma vakit bulamıyorum hocam :)