Cuma Gecesi İçin İstanbul Avrupa Yakasında Ev
-
arkadaşlar kısaca durumu açıklayım...
Japon sevgilim beni ziyaret etmek için tokyodan sadece 1 gün için geliyor ve cuma günü burada olacak cumarteside malesef işinden izin alamadığı için geri dönecek.
otelde kalmayı düşündüm ama malum çok kısa bir süre için gelecek ve ben ev ortamını tercih ediyorum... Şimdiden olayı yanlış yere çekecek olan arkadaşlar için söyleyim cinsel münasebet olmayacak... sadece birbirimizi çok özeldik o nedenle geliyor.
Olayı biraz daha açıklamaya çalışırsak sadece 24 saat için beni görmeye istanbula gelecek ve bunun için 1000 dan daha fazla bir parayı ödemiş durumda... yani ben kendim bile inanamadım uçak biletlerini bana gösterene kadar...
her neyse yardımcı olabilecek mürid kardeşimiz varsa çok sevinirim.
-
Yardımcı olamıcam ama helal kıza yaw bir günlüğüne japonyadan görüşmek için o kadar para harcayıp geliyor :|
Yengeyi ayakta alkışlıyorum
-
Hocam madem cinsel bişi yok bence evede ihtiyaç yok al gezdir istanbulu. Galata ya çıkın. Sonra ordan taksime geçip bi yemek yiyin sonra birer tatlı.. Meydandan Kabataş Durağına kadar yürüyün temiz hava el ele. Ordan da deniz kenarında biraz oturun sonra zaten zaman geçmiş olur :)
-
hocam öyle düşünüyorsun kendincede haklısın ama yaklaşık 9 saat gibi bir süre boyunca uçacak ve arkasından dediğin gibi olursa yine bir o kadar süre dinlenmeden tekrar uçacak
tokyoya döndüğünde eve bile ulaşamadan düşer kalır herhalde değil mi
-
Kız bunları yaptıysa sana bol yıldızlı bi otel tutmak düşer :)
-
kıskandım nan :|madem böle bişey var eve götür hem ailenle tanışmış olur
-
Cuma günü derken ?
-
Boşuna demiyorum Anneme Japon Gelin Yakışır ! Diye :)
Helal olsun kıza darısı başıma :)
-
hocam bildiğin önümüzdeki cuma oluyor yani 2 temmuz...
gelelim otel olayına hocam bende biliyorum tutmayı... tutmakta çok sıkıntı değil biraz borç alırım arkadaştan tutarım
mesele ev ortamı gibi değil
ailemle tanıtşrmaya gelince kayseriye gelmesi gerekiyor ki o durumda uçak olayı karşıtırıyor ortalığı süre kısıtlı olduğu için tanıştıramıyorum ailemle...
inşallah eylül sonunda tekrar gelecek o zaman tabi ben türkiyede olursam türkiyeye yok gidebilirsem amerikaya gelecek.
-
darısı bizimde başımıza belki bir gün bizimde binlerce km öteden bizi görmeye gelen bir kız arkadaşımız olur
-
aşka bak be . . benim sevgiLimde ben farkLı bi şehire taşındığım için birisiyLe iLişki içersinde :| darısı başımıza yenqeyi üzme bari . .