Cuma Günü Saat 10 Da Uçak İniyor Ordan Otele Gitmek Yasağa Aykırı Mı?
-
Martech bunu yazdı
Dün 21:30 da antalya iniş yaptım yakınım geldi aldı havalimanı karakolunu aradım herhangi bir sorun olmaz çevirmede bileti gösterebilirsiniz dediler, sizi almaya karşılamaya tek 1 kişi gelebilir 1 den fazla olursa sıkıntı olur. havalimanı emniyet ile görüşmemide ses kayıt ettim çevirme veya ters bişey olursa sunacaktım. akrabanıza biletinizi gönderin refakatci olacağınızı bildirebilir hatta tavsiyem 21 olmadan havalimanında bulunabilir kendisi
+1
-
Bileti gösterip geçebilirsiniz. Sorun yok o konuda. Ama refakat olayını bilemem.
-
zeybekustasi bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
199 dan seyahat izni al hocam, yoksa ceza yersin.
en sağlıklısı 199 u aramak
Hatta çok bekletiyor e devletten yapabilirsin diyor
E devletten yerini bulamadım aşağıdaki haber sitesi güya link vermiş ama tırt. E devletten nereden alabilirim acaba?
İçişleri bakanlığı tarafında hocam. E devlet arama motoruna seyahat izin yazın çıkıyor
-
cuneyd bunu yazdı
Bileti gösterip geçebilirsiniz. Sorun yok o konuda. Ama refakat olayını bilemem.
Refakat olayına müsade yok. Kız kardeşim pazar günü İstanbul'a gelecek, valizleri falan var. Durumu bildirdim, taksiler çalışıyor diyorlar.
-
O önden gitsin otele yerleşsin. Ceza yeme ihtimaline bile gerek yok.
-
LaNCeLoT bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Cuma günü Adanaya gidiyoruz inince 2 saat uzaklıkta bi otele gitmeyi düşünüyoruz bu yasağı deler mi?
Akrabamız bizi havalimanında karşılamayı düşünüyor o saatte otele beraber gitmemiz yasal olur mu? Polis durdursa uçaktan indik otele geçiyoruz diyebilir miyiz acaba.
Dersin bişe olmaz OLMAMALI , insiyatif kullanamayan memurun da görevlinin de amına koyayım.
kral geçen gün haberlerde izledim kadın yasak olan gün rahatsızlanmıs ambulans ile götürülmüş hastaneye tedavisini olmuş geri dönüşte ambulans 7 saat sonra çıkış yapacakmış hastaneden kadın beklememiş haklı olarak taksi tutmuş, polisler çevirip hastane evraklarını görmesine rağmen basmışlar cezayı o yüzden memurlara eğitim verilirken insiyatif alma süreci tam aktarılmıyor diye düşünüyorum. böyle bir konuda insiyatif alınmayacakta hangi konuda alınacak amk.
-
LaNCeLoT bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Cuma günü Adanaya gidiyoruz inince 2 saat uzaklıkta bi otele gitmeyi düşünüyoruz bu yasağı deler mi?
Akrabamız bizi havalimanında karşılamayı düşünüyor o saatte otele beraber gitmemiz yasal olur mu? Polis durdursa uçaktan indik otele geçiyoruz diyebilir miyiz acaba.
Dersin bişe olmaz OLMAMALI , insiyatif kullanamayan memurun da görevlinin de amına koyayım.
+
izleyici tarafından 11/Ara/20 17:38 tarihinde düzenlenmiştir