folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Cuma Günü Saat 10 Da Uçak İniyor Ordan Otele Gitmek Yasağa Aykırı Mı?

Cuma Günü Saat 10 Da Uçak İniyor Ordan Otele Gitmek Yasağa Aykırı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Dün 21:30 da antalya iniş yaptım yakınım geldi aldı havalimanı karakolunu aradım herhangi bir sorun olmaz çevirmede bileti gösterebilirsiniz dediler, sizi almaya karşılamaya tek 1 kişi gelebilir 1 den fazla olursa sıkıntı olur. havalimanı emniyet ile görüşmemide ses kayıt ettim çevirme veya ters bişey olursa sunacaktım. akrabanıza biletinizi gönderin refakatci olacağınızı bildirebilir hatta tavsiyem 21 olmadan havalimanında bulunabilir kendisi  

+1

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bileti gösterip geçebilirsiniz. Sorun yok o konuda. Ama refakat olayını bilemem. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Zalimcocuq bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

199 dan seyahat izni al hocam, yoksa ceza yersin.

en sağlıklısı 199 u aramak 

Hatta çok bekletiyor e devletten yapabilirsin diyor

E devletten yerini bulamadım aşağıdaki  haber sitesi güya link vermiş ama tırt. E devletten nereden alabilirim acaba? 

https://www.haberturk.com/seyahat-izin-belgesi-nasil-alinir-2020-e-devlet-seyahat-izin-belgesi-basvurusu-ekrani-2898229

İçişleri bakanlığı tarafında hocam. E devlet arama motoruna seyahat izin yazın çıkıyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Bileti gösterip geçebilirsiniz. Sorun yok o konuda. Ama refakat olayını bilemem. 

Refakat olayına müsade yok. Kız kardeşim pazar günü İstanbul'a gelecek, valizleri falan var. Durumu bildirdim, taksiler çalışıyor diyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

O önden gitsin otele yerleşsin. Ceza yeme ihtimaline bile gerek yok. 

alektamovikmovik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Cuma günü Adanaya gidiyoruz inince 2 saat uzaklıkta bi otele gitmeyi düşünüyoruz bu yasağı deler mi? 

Akrabamız bizi havalimanında karşılamayı düşünüyor o saatte otele beraber gitmemiz yasal olur mu? Polis durdursa uçaktan indik otele geçiyoruz diyebilir miyiz acaba.

Dersin bişe olmaz OLMAMALI , insiyatif kullanamayan memurun da görevlinin de amına koyayım.

kral geçen gün haberlerde izledim kadın yasak olan gün rahatsızlanmıs ambulans ile götürülmüş hastaneye tedavisini olmuş geri dönüşte ambulans 7 saat sonra çıkış yapacakmış hastaneden kadın beklememiş haklı olarak taksi tutmuş, polisler çevirip hastane evraklarını görmesine rağmen basmışlar cezayı o yüzden memurlara eğitim verilirken insiyatif alma süreci tam aktarılmıyor diye düşünüyorum. böyle bir konuda insiyatif alınmayacakta hangi konuda alınacak amk. 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Cuma günü Adanaya gidiyoruz inince 2 saat uzaklıkta bi otele gitmeyi düşünüyoruz bu yasağı deler mi? 

Akrabamız bizi havalimanında karşılamayı düşünüyor o saatte otele beraber gitmemiz yasal olur mu? Polis durdursa uçaktan indik otele geçiyoruz diyebilir miyiz acaba.

Dersin bişe olmaz OLMAMALI , insiyatif kullanamayan memurun da görevlinin de amına koyayım.

+

izleyici tarafından 11/Ara/20 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
Toplam Hit: 2724 Toplam Mesaj: 18
sokağa çıkma yasağı