Cumhurbaşkanı, Başbakan Ve Diğer Devlet Büyüklerinin Mektup Adresleri Lazım
-
Cumhurbaşkanlığı bu konuda bir sistem oluşturmuş durumda sitesindede var bunun dışında direk mektup adresini bulma ihtimalin sıfır bile değil çok daha altındadır herhalde.zira hangi konuda olduğunu bilmiyorum ama mutlaka okuması gereken birşeyler bende yazacaktım bayağıda bir araştırmıştım zamanında ben başarılı olamadım umarım sen olursun.
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi biraz empati yap hocam
sen genelkurmay başkanı olsan yada başbakan olsan sağa sola msn yada e mail adresini yada ulaşılabilinecek bir bilgini verirmisin ?
yanlış anlama bu dediğim sadece senin mail atabilceğin en uç nokta sekreterlik geriside o masada oturanlara kalmış
iyi şanslar dilerim...
-----------------------------Şimdi dostum bana msn facebook yada twitter lazım değil ::) Normal bildiğin eski usul mektup adresi.
Diğer konuya gelincede
Ben başbakan cumhurbaşkanı yada ülke yönetiminde önemli birisi olsam mutlak ama mutlaka insanların mevki makam gözetmeksizin bana en azından posta, mektup ile ulaşabilmesi için bir posta adresi yayınlardım.
Gelen bütün postaları okumaya vaktim olur mu bilmem ama bunu yapardım
-
ben göndermişdim bi ara hiç bir cevap alamamışdım.. :) başbakanlık posta adresi..
Mektup zarfının üzerine!
"Sayın Recep Tayyip Erdoğan"
T.C. Başbakanı
Başbakanlık binası"
Ankara
-
Heybeliada Deniz Lisesi Olur mu :)?
-
swordfish bunu yazdı:
---ALPER--- bunu yazdı:
şimdi biraz empati yap hocam
sen genelkurmay başkanı olsan yada başbakan olsan sağa sola msn yada e mail adresini yada ulaşılabilinecek bir bilgini verirmisin ?
yanlış anlama bu dediğim sadece senin mail atabilceğin en uç nokta sekreterlik geriside o masada oturanlara kalmış
iyi şanslar dilerim...
-----------------------------Şimdi dostum bana msn facebook yada twitter lazım değil ::) Normal bildiğin eski usul mektup adresi.
Diğer konuya gelincede
Ben başbakan cumhurbaşkanı yada ülke yönetiminde önemli birisi olsam mutlak ama mutlaka insanların mevki makam gözetmeksizin bana en azından posta, mektup ile ulaşabilmesi için bir posta adresi yayınlardım.
Gelen bütün postaları okumaya vaktim olur mu bilmem ama bunu yapardım
-----------------------------özür dilerim usta ben yanlış bir tarafımdan algılamısım konuyu :D
ulaşabilceğim diyince kafam direkt e mail e gitti :D
ben birine sorcam bu konuyu bilen bir abime...
-
Başbakan:
Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina
P.K. 06573 Bakanlıklar / AnkaraDışışleri:
Dr. Sadık Ahmet Cad. No:8 Balgat / ANKARA 06100
Cumhurbaşkanlığı:
T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği 06689 Çankaya, Ankara
Hava Kuvvetleri:
Hava Kuvvetleri Komutanlığı
06100 Bakanlıklar / ANKARABunları buldum iletişim adresi olarak umarım işine yarar...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
Heybeliada Deniz Lisesi Olur mu :)?
-----------------------------Hava kuvvetleri komutanlığı yok mu ? :)
-
Sağol dostum işime yarayacaktır eminim
-
pilot olmak için mektup yazıcan sanrıım
-
cumhurbaşkanın twitterdan ulaşabilirsin :D