Cumhuriyet Kaybetti
-
Cumhuriyet mahkum oldu
Milli Gençlik Vakfı (MGV) eski Genel Başkanı Nevzat Laleli'nin Cumhuriyet gazetesi aleyhine açtığı tazminaat davasında gazete mahkum edildi. Ankara 11'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2003 yılında başlayan ''Şeriatçı örgütlerin arka yuvası: MGV'' başlıklık haber-yorumun davası sonuçlandı. Birinci sayfadan yayınlanan yazıda MGV eski Başkanı Nevzat Laleli'nin bazı yerlerden topladığı paraları yasadışı örgütlere aktardığı iddia edilmişti.
ALıntıdır.. -
Cumhuriyet 10 Kasim 1938 gunu kaybetti...
-
Musket aby sana katılıyorum lan ne bilim duygulandım amk
-
Cumhuriyeti , cunhuriyet gazetesi olarak gördügünüzde cumhuriyet kaybeder ,
cumhutiyet gazetesinin hatalar1n1nfaturas1n1 Cumhuriyet e mal eetmeyin, -
arkadaşlar bi gerçek varki o da cumhuriyet gazetesinin artık cumhuriyetin gazetesi olamktan çıkmış olması gazete artık sağ partilere b*k atmaktan başka bişey bilmeyen bir yayın organı bunu kabul etmeliyiz çünkü acı gerçek budur... artık cumhuriyet gazetesini türkiye cumhuriyeti ile bağdaştırmak yanlıştır...
-
cumhuriyet gazetesi benim için sadece diğerlerinden farkı olmayan bi sol görüşlü gazete..yani davayı kaybetti diye cumhuriyetin cişeyler kaybetmesi gibi bi durum söz konusu değil..
-
Mesaj Musket tarafindan 27 Haziran 2006 (Salı) tarihinde yazildi. Cumhuriyet 10 Kasim 1938 gunu kaybetti...
abi ne güzel dedin ya..harbi gözlerim doldu a.q.. -
he bencede aynı öyle ey dedin musketim hea bu arada sana biş soracam dikkatimi cekti senin tercumanlıga noldu ?
-
musket +9999999 Atatürk= Cumhuriyet..
-
musket çok ağır konuşan birine benzıyor walla ben tanımıom da iyi laf oturtuyor helal olsn
-
Adama ağırmı yakılıyo yoksa laflarının içine trojenmi koymuş böle etkiliyo belli olmuyo amk :)
FTP ye, inndex.html, hatta indeks.html diye dosyalar upload edip index basmaya calisan "Zone-h in gulu" Iskorpitx"e hayranim...
Firefox indirdiyseniz ve hala opera kullanıyorsanız ben 'Gizli İbnemiyim' demenin zamanı gelmiştir.Gibisinden inceden sözlerede sahip :)
Toplam Hit: 2361 Toplam Mesaj: 14