Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Boks Maçı
-
Forumda konusu açılmamış gördüğüm kadarıyla ilgilenen ve unutan arkadaşlar için ufak bir hatırlatma yapmak istedim.
Aylardır Kanaltürk ekranlarında reklamı yapılan tarihi maç bu gece 5 civarında başlıyacak ve Kanaltürk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Kalbim selçuk aydından yana ama rakibide küçümsenmeyecek derecede güçlü sizin yorumlarınızıda merak ediyorum. -
sağdaki keko döver
-
selçuk olan siyahlı olan mı
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------selçuk olan siyahlı olan mı
-----------------------------Bencede bizden biri gibi duruyor.
-
evet sağdaki selçuk aydın boksa ne kadar uzak olduğumuzu gördüm yorumlardan sonra :) kişisel olarak algılamayın
-
sağdaki bizden soldaki meksikalı soldakiyle kapışmışlar :D kamera önünde bugün kulaklarını siktiğim o kulak ne lan öyle okadar paranız var yok edin
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------sağdaki bizden soldaki meksikalı soldakiyle kapışmışlar :D kamera önünde bugün kulaklarını siktiğim o kulak ne lan öyle okadar paranız var yok edin
-----------------------------evet selçuk çenesine hafifce dokundu çok atarlandı meksikalı abimiz gece görücez bakalım
-
soldaki kim ?
-
dikleşme videosunu izledim. Ve videodan anladığım kadarıyla bu adam bizimkini çiğ çiğ yiicek gibi görünüyo.. :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------sağdaki bizden soldaki meksikalı soldakiyle kapışmışlar :D kamera önünde bugün kulaklarını siktiğim o kulak ne lan öyle okadar paranız var yok edin
-----------------------------benimde direkt kulaklar dikkatimi çekti adamın kulaklar lensmi diyesim geldi içimden :)
-
Bizim eleman bi elfi dövecek demek :D O nasıl kulak lan harbi white elf :D