Cumhuriyetimizin 86. Yılı Büyük Türk Milleti"Ne Kutlu Olsun!
-
Aziz Türk Milletinin Cumhriyet Bayramı Kutlu Olsun Tahribat.com
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, lakin Türkiye Cumhuriyeti ilelebet paidar kalacaktır ! "
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-----------------------------.

-----------------------------Cumhuriyet'imizin 86. yılı kutlu olsun,Ne MutLu TÜRK'ÜM DİYENE..!
Bu Logoda ATATÜRK nerede? Ve "L" harfi ile "e" harfini göremeyen bir tek ben miyim ?
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------kerim bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, lakin Türkiye Cumhuriyeti ilelebet paidar kalacaktır ! "
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-----------------------------.

-----------------------------Cumhuriyet'imizin 86. yılı kutlu olsun,Ne MutLu TÜRK'ÜM DİYENE..!
Bu Logoda ATATÜRK nerede? Ve "L" harfi ile "e" harfini göremeyen bir tek ben miyim ?
-----------------------------Ben şahsen beğendim logoyu fena değil..
-
"Bir devlet ki kendi tebasına koyduğu vergiyi yabancılara koyamaz gümrük resimlerini düzenlemekte yasaklanmış ve yabancılar üzerinde yargı hakkını uygulamaktan yoksun ise böyle bir devlete bağımsız denilemez."
konuşmana kurban.
-
Bütün Müridlerin Cumhuriyetimizdeki 86. Yılını Kutlarım,Ayrıca Yarın Sabah Ankarada Buluşacak Arkadaşlara Şimdiden İyi Günler :)
-
Bildiğim kadarıyla Cumhuriyet saat 20:00'da ilan ediliyor.Yani hala hilafet hala Osmanlı.Padişahım çok yaşa :):)
-
Razorback bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla Cumhuriyet saat 20:00'da ilan ediliyor.Yani hala hilafet hala Osmanlı.Padişahım çok yaşa :):)
-----------------------------:|
-
Bayramımız kutlu olsun. Birazdan törenlere gidecem. Başlığı görünce kutlayım dedim :)
-
Bayramimiz ktlu olsun:)
-
Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. daha nice nice yıllara. YAŞASIN CUMHURİYET. YAŞASIN ATATÜRK