Curiosity Ateist‘Liğe Bilimsel Bakış.
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına madem allah yok kim yarattı bu evreni hiçbişi kendiliginden oluşur mu amk artik bu sacmalıgında ötesi bunlar sapıtmış
-----------------------------herşey bir yaratana muhtaçsa allahı kim yarattı?
allah gibi sınırsız bir güç kendi kendine var olabiliyorsa allahın gücü yanında bir hiç olan kainatın kendi kendine var olması daha kolay değil mi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına madem allah yok kim yarattı bu evreni hiçbişi kendiliginden oluşur mu amk artik bu sacmalıgında ötesi bunlar sapıtmış
-----------------------------herşey bir yaratana muhtaçsa allahı kim yarattı?
allah gibi sınırsız bir güç kendi kendine var olabiliyorsa allahın gücü yanında bir hiç olan kainatın kendi kendine var olması daha kolay değil mi?
-----------------------------
Tanrıyı biri yarattı diyemeyiz ama ona sonsuzda diyemeyiz. Çünkü sonsuzluk kavramıda onun bir ürünüdür. Tanrı var değildir fakat yok da değildir. Biz onu var yada yok diye tanımlayamayız. Çünkü biz ona beynimizle ulaşamayız onu asla bi şekilde tanımlayamayız o insan aklının ulaşamıyacağı bişeydir.
Not: tamamen kendi düşüncem tam olarak anlamadıysan çelişkili görünebilir. Çok çok uzun olarak açıklardım fakat zaman yok 4-5 cümleyle yetin artık .d -
Amma muhafazakar dolmuş la bura. Onu görürseniz benden selam söyleyin çocuklar.
-
ben sadece paylaştım arkadaşlar kimseye zorla izlettirmiyorum