Cursor AI Pro Kullanmak Eskisi Kadar Mantıklı Değil!
-
20 dolar ödeyerek pro paketine geçtim. Aşağı yukarı 50 prompt isteğinden sonra üst pakete geçmem gerektiğini, aksi taktirde Claude modellerini kullanamayacağımı belirtti. Auto (model) seçeneğini seçtirerek sınırsız kullanmaya izin veriyor, fakat auto seçili olduğunda çok kötü yapay zeka modelleri kullanıyor, haliyle işimi görmüyor. Claude kullanamadıktan sonra bir kıymeti yok.
ProTogi tarafından 31/Tem/25 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
Ne varsa Trial reset ve yeni hesap açmakta var, ama ona da kredi kartı ekleme zorunluluğu getirdiler ve limiti çok azalttılar. İnsan bu kadar alıştıktan sonra kod yazmakta içinden gelmiyor, amelelik gibi geliyor, çıkmazdayım. :D -
20 doları claude a verip vscode ve cline kullansan?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
İlginç bir öneri teşekkürler.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Chatgpt ve clauide o lisanslı kullanıyorum , cursor pro da bir saatte edu ücretsiz ,vscode da github copliot zaten ücretsiz sanirim da eduya da cline nasıl oluyor ? Claude için API key e ayrıca para vermek gerekiyor diye biliyorum
-
Yakın zamanda Claude Code a geçtim. Cursor aboneliğini iptal ettim. Güzel çalışıyor. En azından gün içinde belirli süre sonra tekrar kulanıma izin veriyor. Cursor gibi aylık limit değil.
Ayrıca gemini pro yu da deneme amaçlı aldım. O da fena değil. Cursor süresi bitince arada bazen onu kullanıyorum.
-
bende cursor aboneliğimi iptal edip claude code geçtim şöyle bir yol izledim
gerçekten zor veya vakit alacak mantıklı olması gereken işlerde claude-code generation tarzı simple bilgi işleme yapıları için mesela jenkins file yaz pipeline şöyle böyle olsun tanımları girerken direkt gemini-cli kullanıyorumgemini cli günlük 1000 prompt hakkınız var freesi paralı pakei yok zaten.
-
200 usd verip claude code 20x e gec. ben oyle yaptim kafam rahad.
-
cursor hata ediyor, kimler neler kullanıyor hocalar
-
AndrevMask bunu yazdı
cursor hata ediyor, kimler neler kullanıyor hocalar
Kiro ai limiti biterse, Trae Pro kullanıyorum. Kiro ai artık kullanım sırasında hatalar vermiyor 10 numara çalışıyor.
-
Curosrdan memnumdum arkadaşlar ama Claude için söyleyeceklerinizi denemek istiyorum. 17 dolarlık paketi ile cursor 20 dolarlık başlangıç paketini kuyaslarsanız sevinirim.
-
les bunu yazdı
Curosrdan memnumdum arkadaşlar ama Claude için söyleyeceklerinizi denemek istiyorum. 17 dolarlık paketi ile cursor 20 dolarlık başlangıç paketini kuyaslarsanız sevinirim.
claude i api ile cursorda kullanırsan çok fazla token harcıyor bende öyle oldu claude cli yani console üzerinden kullanmanı tavsiye ederim .