folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Cursor AI Pro Kullanmak Eskisi Kadar Mantıklı Değil!

Cursor AI Pro Kullanmak Eskisi Kadar Mantıklı Değil!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek

20 dolar ödeyerek pro paketine geçtim. Aşağı yukarı 50 prompt isteğinden sonra üst pakete geçmem gerektiğini, aksi taktirde Claude modellerini kullanamayacağımı belirtti. Auto (model) seçeneğini seçtirerek sınırsız kullanmaya izin veriyor, fakat auto seçili olduğunda çok kötü yapay zeka modelleri kullanıyor, haliyle işimi görmüyor. Claude kullanamadıktan sonra bir kıymeti yok. 

Ne varsa Trial reset ve yeni hesap açmakta var, ama ona da kredi kartı ekleme zorunluluğu getirdiler ve limiti çok azalttılar. İnsan bu kadar alıştıktan sonra kod yazmakta içinden gelmiyor, amelelik gibi geliyor, çıkmazdayım. :D

ProTogi tarafından 31/Tem/25 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

20 doları claude a verip vscode ve cline kullansan?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

İlginç bir öneri teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Chatgpt ve clauide o lisanslı kullanıyorum , cursor pro da bir saatte edu ücretsiz ,vscode da github copliot zaten ücretsiz sanirim da eduya da cline nasıl oluyor ? Claude için API key e ayrıca para vermek gerekiyor diye biliyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Yakın zamanda Claude Code a geçtim. Cursor aboneliğini iptal ettim. Güzel çalışıyor. En azından gün içinde belirli süre sonra tekrar kulanıma izin veriyor. Cursor gibi aylık limit değil.  

Ayrıca gemini pro yu da deneme amaçlı aldım. O da fena değil. Cursor süresi bitince arada bazen onu kullanıyorum.  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

bende cursor aboneliğimi iptal edip claude code geçtim şöyle bir yol izledim 
    gerçekten zor veya vakit alacak mantıklı olması gereken işlerde claude-code generation tarzı simple bilgi işleme yapıları için mesela jenkins file yaz pipeline şöyle böyle olsun tanımları girerken direkt gemini-cli kullanıyorum

gemini cli günlük 1000 prompt hakkınız var freesi paralı pakei yok zaten.

Memento Mori
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

200 usd verip claude code 20x e gec. ben oyle yaptim kafam rahad.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

cursor hata ediyor, kimler neler kullanıyor hocalar

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    AndrevMask bunu yazdı

cursor hata ediyor, kimler neler kullanıyor hocalar

Kiro ai limiti biterse, Trae Pro kullanıyorum. Kiro ai artık kullanım sırasında hatalar vermiyor 10 numara çalışıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    les
    les's avatar
    Erkek

Curosrdan memnumdum arkadaşlar ama Claude  için söyleyeceklerinizi denemek istiyorum.  17 dolarlık paketi ile cursor 20 dolarlık başlangıç paketini kuyaslarsanız sevinirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    les bunu yazdı

Curosrdan memnumdum arkadaşlar ama Claude  için söyleyeceklerinizi denemek istiyorum.  17 dolarlık paketi ile cursor 20 dolarlık başlangıç paketini kuyaslarsanız sevinirim.

claude i api ile cursorda kullanırsan çok fazla token harcıyor bende öyle oldu claude cli yani console üzerinden kullanmanı tavsiye ederim .

Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 14
cursor ai pro