Cursor Öğrencilere 1 Yıl Ücretsiz
-
Aylık 500 premium kullanım veriyor. 150 yi benim gibi bir amatörün 3-4 saatte tükettiğini düşünürsek bu yetersiz şu an. İlerde musluğu açarlar mı bilmiyorum. Gerçi açmasalar da, şu limitsiz olan kısma yani mininin yanına gemini 2.5 eklense zaten harika olur.
Öğrenci üyeliği almış aramızdaki bir kişi gemini 2.5 isteği atıp sayaca bakabilir mi? Hangisinden sayıyor?
Ek: Docs okudum da para da versen 500 den fazla vermiyor galiba 😅
adamhakli tarafından 07/May/25 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
bu sadece kodlamada mı iyi şuan chatgpt plus kullanıyorum olmadı geçeyim buna, genellikle literatür bilgisi soruyorum biraz ağır sorular
-
Https bunu yazdıJinpachi bunu yazdıYigit bunu yazdı
edu mail var ama üniversite obs sistemin bağlanıp onay almak istiyor :) mezun olduk o da bağlanmıyor. Aşabilen var mı?
https://www.tahribat.com/forum/arizona-eyalet-universitesinden-edu-mail-259799
bu yöntem ile alınan mail işe yarıyor mu acaba
bu azure da çalışıyor mu deneyen var mı?
@tcvatandasi hocam bir de bir ara bir cracking sitesi paylaşmıştın nebula yı deniyorlardı o forum aktif mi üyelik almıyorlardı adını hatırlamıyorum referans var mı üyelik alıyorlarsa?
cracking sitesi olayını hatırlamıyorum hocam maalesef belki başka biri paylaşmış olabilir
-
adamhakli bunu yazdı
Aylık 500 premium kullanım veriyor. 150 yi benim gibi bir amatörün 3-4 saatte tükettiğini düşünürsek bu yetersiz şu an. İlerde musluğu açarlar mı bilmiyorum. Gerçi açmasalar da, şu limitsiz olan kısma yani mininin yanına gemini 2.5 eklense zaten harika olur.
Öğrenci üyeliği almış aramızdaki bir kişi gemini 2.5 isteği atıp sayaca bakabilir mi? Hangisinden sayıyor?
Ek: Docs okudum da para da versen 500 den fazla vermiyor galiba 😅
aslında bir sınır yok hocam sadece 500 hızlı istek kotanız var. 500 hızlı istek bittikten sonra yine premium kullanıyorsunuz ama istekler biraz gecikmeli oluyor o kadar. Benim 500 istek bitti ama gecikme o kadar düşükki çok fark etmiyor
-
erebos bunu yazdı
bu sadece kodlamada mı iyi şuan chatgpt plus kullanıyorum olmadı geçeyim buna, genellikle literatür bilgisi soruyorum biraz ağır sorular
herkes genelde agent kısmı kullanıyor hocam ama ask seçeneğide var sadece sorular sorup cevaplar alabilirsiniz
-
tcvatandasi bunu yazdıHttps bunu yazdıJinpachi bunu yazdıYigit bunu yazdı
edu mail var ama üniversite obs sistemin bağlanıp onay almak istiyor :) mezun olduk o da bağlanmıyor. Aşabilen var mı?
https://www.tahribat.com/forum/arizona-eyalet-universitesinden-edu-mail-259799
bu yöntem ile alınan mail işe yarıyor mu acaba
bu azure da çalışıyor mu deneyen var mı?
@tcvatandasi hocam bir de bir ara bir cracking sitesi paylaşmıştın nebula yı deniyorlardı o forum aktif mi üyelik almıyorlardı adını hatırlamıyorum referans var mı üyelik alıyorlarsa?
cracking sitesi olayını hatırlamıyorum hocam maalesef belki başka biri paylaşmış olabilir
site adı decompile.us buldum ama mesajını bulamadım. medula ile ilgili mesajlar hatırlıyorum ama karıştırmış olabilirim.
decompile.us nasıl üye olabiliriz bilen mürid var mı?
-
kredi kartı bilgisi istiyor zırto
-
ruhi bunu yazdı
Sanal kart bilgisi girerek alabilirsin hocam.
-
Queltos bunu yazdıruhi bunu yazdı
Sanal kart bilgisi girerek alabilirsin hocam.
papara sanal kartı kabul etmedi. normal papara yaptım silmek istiyorum şimdi. ama sildirmiyor :D
-
Mail adresi olayını nasıl çözdünüz acaba? Pl iş görüyor mu?