folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Cursor Öğrencilere 1 Yıl Ücretsiz

Cursor Öğrencilere 1 Yıl Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Aylık 500 premium kullanım veriyor. 150 yi benim gibi bir amatörün 3-4 saatte tükettiğini düşünürsek bu yetersiz şu an. İlerde musluğu açarlar mı bilmiyorum. Gerçi açmasalar da, şu limitsiz olan kısma yani mininin yanına gemini 2.5 eklense zaten harika olur.

Öğrenci üyeliği almış aramızdaki bir kişi gemini 2.5 isteği atıp sayaca bakabilir mi? Hangisinden sayıyor?

Ek: Docs okudum da para da versen 500 den fazla vermiyor galiba 😅

adamhakli tarafından 07/May/25 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

bu sadece kodlamada mı iyi şuan chatgpt plus kullanıyorum olmadı geçeyim buna, genellikle literatür bilgisi soruyorum biraz ağır sorular

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek
    Https bunu yazdı
    Jinpachi bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

edu mail var ama üniversite obs sistemin bağlanıp onay almak istiyor :) mezun olduk o da bağlanmıyor. Aşabilen var mı?

https://www.tahribat.com/forum/arizona-eyalet-universitesinden-edu-mail-259799

bu yöntem ile alınan mail işe yarıyor mu acaba

bu azure da çalışıyor mu deneyen var mı?

@tcvatandasi hocam bir de bir ara bir cracking sitesi paylaşmıştın nebula yı deniyorlardı o forum aktif mi üyelik almıyorlardı adını hatırlamıyorum referans var mı üyelik alıyorlarsa?

cracking sitesi olayını hatırlamıyorum hocam maalesef belki başka biri paylaşmış olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Aylık 500 premium kullanım veriyor. 150 yi benim gibi bir amatörün 3-4 saatte tükettiğini düşünürsek bu yetersiz şu an. İlerde musluğu açarlar mı bilmiyorum. Gerçi açmasalar da, şu limitsiz olan kısma yani mininin yanına gemini 2.5 eklense zaten harika olur.

Öğrenci üyeliği almış aramızdaki bir kişi gemini 2.5 isteği atıp sayaca bakabilir mi? Hangisinden sayıyor?

Ek: Docs okudum da para da versen 500 den fazla vermiyor galiba 😅

aslında bir sınır yok hocam sadece 500 hızlı istek kotanız var. 500 hızlı istek bittikten sonra yine premium kullanıyorsunuz ama istekler biraz gecikmeli oluyor o kadar. Benim 500 istek bitti ama gecikme o kadar düşükki çok fark etmiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

bu sadece kodlamada mı iyi şuan chatgpt plus kullanıyorum olmadı geçeyim buna, genellikle literatür bilgisi soruyorum biraz ağır sorular

herkes genelde agent kısmı kullanıyor hocam ama ask seçeneğide var sadece sorular sorup cevaplar alabilirsiniz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek
    tcvatandasi bunu yazdı
    Https bunu yazdı
    Jinpachi bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

edu mail var ama üniversite obs sistemin bağlanıp onay almak istiyor :) mezun olduk o da bağlanmıyor. Aşabilen var mı?

https://www.tahribat.com/forum/arizona-eyalet-universitesinden-edu-mail-259799

bu yöntem ile alınan mail işe yarıyor mu acaba

bu azure da çalışıyor mu deneyen var mı?

@tcvatandasi hocam bir de bir ara bir cracking sitesi paylaşmıştın nebula yı deniyorlardı o forum aktif mi üyelik almıyorlardı adını hatırlamıyorum referans var mı üyelik alıyorlarsa?

cracking sitesi olayını hatırlamıyorum hocam maalesef belki başka biri paylaşmış olabilir

site adı decompile.us buldum ama mesajını bulamadım. medula ile ilgili mesajlar hatırlıyorum ama karıştırmış olabilirim.

decompile.us nasıl üye olabiliriz bilen mürid var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

kredi kartı bilgisi istiyor zırto

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek
    ruhi bunu yazdı

Sanal kart bilgisi girerek alabilirsin hocam.

The brightest flame burns quickest!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Queltos bunu yazdı
    ruhi bunu yazdı

Sanal kart bilgisi girerek alabilirsin hocam.

papara sanal kartı kabul etmedi. normal papara yaptım silmek istiyorum şimdi. ama sildirmiyor :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Mail adresi olayını nasıl çözdünüz acaba? Pl iş görüyor mu?

Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 43