Çuval Geçirme Olayı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

Desiqner bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

bu konusmada gecen Akp li abdüllatif Şener olmasın sakın :|

bu akplerının alayı şerefsiz bıtane insan yok içinde :|

Bir sen adamsın doğru....

çükümde salanırken mi gördün adamlıgımı sen ne atlıyosun her kalkan çüke hıı?

senın sahsına laf etmısımı ben yavrucak senı bı sıkersem adamlıgı görursun canımı sıkma gece gece 

24 saat sana iyi eğlenceler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Tayyİp Erdoğan, Süleymaniye’de 11 Türk askerinin başına çuval geçiren ABD’ye nota verilmesini isteyenlere, “Ne notası veriyorsun? Müzik notası mı?...” demişti.

Akp buzdolabi, camasir makinasi, komur ve karsiliksiz yardim ceki dagittigini biliyorum fakat merak ediyorum ne zaman dagitti su TURKIYE yi gulluk gulistanlik gosteren ve yandaslarinin her ne sart olursa olsun sorgulamaksizin Akp hakli gormelerini saglayan PEMBE GOZLUKLERI veya at gozluklerini ne zaman dagitti ?

balik hafizasi olmaktan kurtulursaniz goreceksiniz Akp yi CHP ve MHP elbirligi ile iktidara tasimis ve R.T.E nin milletvekili ve basbakan olmasina elbirligi ile destek olmuslardir

Yargi, TSK ve Yurutme bilincli olarak yipratilmaktadir. Plan acik ve net olarak ortada ama nerede bunu gorecek bilinc?

elbet uyanacaksiniz ama insallah o gun cok gec kalmis olmazsiniz.

Ben R.T.E nin kot pantolon, potikareli oduncu gomlek ile Istanbulun hatiri sayilir kisilerinden birinin kapisina gelip

-Belediye baskanligina talibim maddi ve manevi desteginizi rica ediyorum efendim.

dedigi zamandan ve o destegi aldigi adama bile yaptigi uckagittan bilirim neler yapabilecegini eeee kolay mi 20 yil once zugurt gezerken simdilerde en zengin 100 kisi arasina girebilmek dunya ustunde?

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    adminlerde bu konuda gereken çuvalı yada her neyse geçirirler merak etmeyin selim olun...

all this pain is an illusion...
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 14