Cw Ye Ezik Derlerdide İnanmazdım :)
-
heykır meykır adamların ıcratlarına bakın :D
-
yav bakıyorum sadece gülüyorum adam vermiş gazı sizde cw yi baltalayıp duruyorsunuz cw nin yaptığı icraatları tartışmaya gerek bile yok bence hem bu konuyu açan dj_alper sen bu adama cevap olarak ne yazdında sana bunu yazmış bunu soran yok adam sana engel öyle olmaz istersen kod yollarım die yardım etmek istemiş
-
hack84 bunu yazdı:
-----------------------------
yav bakıyorum sadece gülüyorum adam vermiş gazı sizde cw yi baltalayıp duruyorsunuz cw nin yaptığı icraatları tartışmaya gerek bile yok bence hem bu konuyu açan dj_alper sen bu adama cevap olarak ne yazdında sana bunu yazmış bunu soran yok adam sana engel öyle olmaz istersen kod yollarım die yardım etmek istemiş
-----------------------------CW'nin yaptığı icraatlar mı ?
-
bu puşstların kendilerini rezil rüsva etmekten başka icaatları yok alayı salak
-
bazı seyler vardır uzerine konusulmaya degmez.
ama guzel insan onlar(!)sevmek(!)lazım.
-
hack84 bunu yazdı:
-----------------------------aynı nick :)
-
hack84 bunu yazdı:
dj_alper sen bu adama cevap olarak ne yazdında sana bunu yazmış bunu soran yok adam sana engel öyle olmaz istersen kod yollarım die yardım etmek istemiş
-----------------------------Bunu soran adam da sensin zaten. En azından farklı bir nickle yazabilirdin :)
-
Kimseden çekindiğim yok o bakımdan gerek duymadım..!
-
hack84 bunu yazdı:
Kimseden çekindiğim yok o bakımdan gerek duymadım..!
-----------------------------O zaman niye 3. şahıs modunda yazdın, dua sevgi hacı yağı vesaire (f) ?
-
mal oğlu mal , mal oğlu mal , mal oğlu mal , mal işte napcan dayı :)