C:\Windows\Winsxs Çözüm?
-
Vista ve Win 7 kullananlar varsa bilirler, Windows dizini altında bi canavar kendini dll'lerle besleyerek büyüyor :D
Şu an bendeki klasör 7gb'ı vurmuş durumda, sanırım microsoft'un dll hatalarını önlemek için aldığı bi önlemmiş, farklı dll versiyonlarının hepsini bir dizinde tutuyor. Yanlız artık göz ardı edilemeyecek boyuta ulaştı, bunu temizlemenin veya bundan kurtulmanın bi yolunu bulan var mı? :D
Linux kullan demeyin zaten aynı zamanda Ubuntu da kullanıyorum dual boot olarak (:
-
kolay gelsin işin zor gibi :)
-
5.76 gb olmuş bendekide hiç dikkat etmemiştim biraz araştıralım bakalım.
-
Up ulen up :D
Bilgisayarınızın içinde bi canavar yaşıo farkında değilsiniz... :D
-
-
Shawn siline bi sakatlık cıkmasn
-
hocam ben kullanıyorum herşeyi götürüyor sakatlık olmaz güvenlir bir program zaten kendileri :)
-
yok o anlamda değil. sistem hata verirmi. zaten soğudum vistadan xp ye yada pardusa doncem gibi sebep olur sonra.
-
uhp bunu yazdı:
-----------------------------
yok o anlamda değil. sistem hata verirmi. zaten soğudum vistadan xp ye yada pardusa doncem gibi sebep olur sonra.
-----------------------------yok hocam hata falan vermez sen tüm kutular işaretle o sonra temizliğe başka kendi yapıyor rahat bir şekilde hata vermez yani
-
4.7gb benimki ya daha yeni yüklemiştim bide..
-
olur öle benimkide 7 gb yi geçmiş.Güncellemeler olsun, Sistem geri yükleme olsun büyür sistem.Yerinde sayacak değil tabiki.Çok büyümez merek etme (: