Cyber Warrior Şov :)
-
adam isteyerek,farkında olarak vermiş şifreyi anladığım kadarıyla :|
-
hocam bırak sevinsinler sen en iyisini yaptın :P
-
yanlış anlaşılmasında bu da bir tekniktir.yani sosyal mühendislik. Küçümsenecek birşey olduğunu sanmıyorum :)
-
kurttan post olur, cwliden dost olmaz!
-
Adam istedigini elde etmis bence , index atip zone-h almistir
siteyi ismine geciricek degil ya . herneyse kanip vermissin sonucta ne olur ne olmaz diyede yedek almissin:d
-
bir insanın taşşak geçmek için sitesini hackletmesi garip yani :) sakın durum öyle olmayıpta başka türl lup sonra böyle söylüyor olmayasın birde o var
ftp şifrelrimi verdimb akalım hackleyecekmi aa hackledi :D ne güzel taşşak geçtim adamla :D:D:D:D:D
-
Hacı bu nasıl taşak geçmek,
Kendini o mallara karşı küçük dürşürmüşsün...
-
Son yorumlar güzeldi mantıklı ama yazdığımı okunmadan yazdıkları kesin :)
ben adama şifrelerimi verirken zaten hostingcimle iş birliği içindeydim-maksat ona index bastırıp kısa süre sonra bu dangalaklığını yeniden ziyaret ettiğinde yüzüne vurmaktı.
Vurdumda hemde 3 arkadaşıyla geldi :)
45 dk kadar sitede durdular,eminim bişeyler yaptılar.Site yavaşlıyordu çünü o ara.
Sitemi hacklettim evet,bizzat ben aracılık ettim.Ama farketmez ne olsa önceden tehdit ettikleri için hala hedeflerinde olduğumu anladım :)
Bi sikim yapamayacaklarını adım gibi biliyorum,ne geliyorsa ellerinden yapsınlar.İlk mesaj attığında da öyle dedim,elinden geleni ardına koyma diye.
Kısaca toplayalım,size bu ezikleri daha önce binlerce kez diğer arkadaslarımın sergiledikleri gibi,dangalaklığını sergilemek istedim :) hepsi bu.... :)