D-Smart 36 Saatte Bağlandı
-
Yazdığım gibi, 36 saat içinde, başvuru, fiziksel bağlantı ve aktivasyon işlemi tamamlandı ve ben şu anda bu postu d-smart bağlantısını kullanarak yazıyorum. ttnetten bağlantı almadığım için de mutluyum. diceksiniz ki altyapı kimin? evet ttnetin ama, ttnet bana fahiş fiyatla satacağı interneti önce düşük fiyattan dsmarta sattı.
tarifem şu;
24 ay taahhüt
8 Mb'e kadar (50 Gb AKN)
ilk 12 ay 42,5 lira
sonraki 12 ay 73 lira
yalın internet.
ilk kullanım itibariyle de hız 800 k/s altına düşmüyor.
-
Çorludayım sabah aradım tt neti 3 saat sonra bağladılar :)
8 mb sınırsız aldım 7.4 ün altına düşmedi 10 gündür :)
Azerbaycanda 256 bağlantıya aylık 150 lira para verirdik oda 24 saat olmazdı.. 15 saat günde anca gelirdi..
Kısacası ben neler neler gördüm.. Tt net gördüklerimden sonra kraldır benim için ( tabi sinir bozucu durumlar istisnalar oluyor canım :)
iLLuMiNaTi tarafından 13/Nis/13 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Adil kullanım kotası azmış.1 megabit uydunet ile aylık 25-30 gb download yapıyorum.Birde 8 megabit olursa hızım hiç yetmez.İnternet kotalı olunca vicdan azabı çekiyorum.
-
hacı bu pakette tv de var dimi ?
-
Aynı şekilde bende dsmarta geçtim. İlk aylar indirimli sanırımda tam fiyatını bilmiyorum sonra 63 lira 8mb'e kadar 50 akk
Tv aboneliği içinde bağlantı hızı stabil aynı şekilde 2 güne kalmadan bağladılar
-
ttnet ile hız farkı oldu mu?
not: aynı altyapı ama merak ettim :)
-
neden bilmiyorum ama ttnette hız bır dusup bır yukselıyordu su anda sabıt 7.2 civarı kullanıyorum
-
Yav hadi 8 mbite 50 gb akk veriyorlar da 3 mbite dusuyor anlarim da,
Hipernet paketlerinde de 20 olsun 50 olsun 100 mbit olsun hepsinde akk 50 gb dustugu hiz 3mbit :-( AMK!
-
TV hizmeti yok. İzlemediğim için talep etmedim. Hız, download yaparken 900 K altına inmiyor pek. Upload yerlerde..
-
amma düşükmüş hocam fiyat da :D
49 tl'ye,
-Fiber
-20 mbps internet (hiç daan 18-19 görmedim)
-Adil kullanım kotası yok
Tahaaütüm de yok.
Müşteri temsilcisi kibarca, tarifeni değiştirene kadar bu şekilde sen bize geçircen, tarifeni değiştirirsen eğer biz tekrar başlıycaz sana geçirmeye dedi.
bende geçiriyom bakalım geçirebildiğim kadar.
-
Gharzvog bunu yazdı
amma düşükmüş hocam fiyat da :D
49 tl'ye,
-Fiber
-20 mbps internet (hiç daan 18-19 görmedim)
-Adil kullanım kotası yok
Tahaaütüm de yok.
Müşteri temsilcisi kibarca, tarifeni değiştirene kadar bu şekilde sen bize geçircen, tarifeni değiştirirsen eğer biz tekrar başlıycaz sana geçirmeye dedi.
bende geçiriyom bakalım geçirebildiğim kadar.
hangi ülke diyesim var, burda oluyomu öyle şeyler ya :/