folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder D-Smart 36 Saatte Bağlandı

D-Smart 36 Saatte Bağlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yazdığım gibi, 36 saat içinde, başvuru, fiziksel bağlantı ve aktivasyon işlemi tamamlandı ve ben şu anda bu postu d-smart bağlantısını kullanarak yazıyorum. ttnetten bağlantı almadığım için de mutluyum. diceksiniz ki altyapı kimin? evet ttnetin ama, ttnet bana fahiş fiyatla satacağı interneti önce düşük fiyattan dsmarta sattı.

tarifem şu;

24 ay taahhüt

8 Mb'e kadar (50 Gb AKN)

ilk 12 ay 42,5 lira

sonraki 12 ay 73 lira

yalın internet.

ilk kullanım itibariyle de hız 800 k/s altına düşmüyor.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çorludayım sabah aradım tt neti 3 saat sonra bağladılar :)

8 mb sınırsız aldım 7.4 ün altına düşmedi 10 gündür :)

Azerbaycanda 256 bağlantıya aylık 150 lira para verirdik oda 24 saat olmazdı.. 15 saat günde anca gelirdi..

Kısacası ben neler neler gördüm.. Tt net gördüklerimden sonra kraldır benim için ( tabi sinir bozucu durumlar istisnalar oluyor canım :)

iLLuMiNaTi tarafından 13/Nis/13 14:17 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adil kullanım kotası azmış.1 megabit uydunet ile aylık 25-30 gb download yapıyorum.Birde 8 megabit olursa hızım hiç yetmez.İnternet kotalı olunca vicdan azabı çekiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hacı bu pakette tv de var dimi ? 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Aynı şekilde bende dsmarta geçtim. İlk aylar indirimli sanırımda tam fiyatını bilmiyorum sonra 63 lira 8mb'e kadar 50 akk

Tv aboneliği içinde bağlantı hızı stabil aynı şekilde 2 güne kalmadan bağladılar

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ttnet ile hız farkı oldu mu?

not: aynı altyapı ama merak ettim :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

neden bilmiyorum ama ttnette hız bır dusup bır yukselıyordu su anda sabıt 7.2 civarı kullanıyorum

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yav hadi 8 mbite 50 gb akk veriyorlar da 3 mbite dusuyor anlarim da,

Hipernet paketlerinde de 20 olsun 50 olsun 100 mbit olsun hepsinde akk 50 gb dustugu hiz 3mbit :-( AMK!

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

TV hizmeti yok. İzlemediğim için talep etmedim. Hız, download yaparken 900 K altına inmiyor pek. Upload yerlerde..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

amma düşükmüş hocam fiyat da :D

49 tl'ye,

-Fiber

-20 mbps internet (hiç daan 18-19 görmedim)

-Adil kullanım kotası yok

Tahaaütüm de yok.

Müşteri temsilcisi kibarca, tarifeni değiştirene kadar bu şekilde sen bize geçircen, tarifeni değiştirirsen eğer biz tekrar başlıycaz sana geçirmeye dedi. 

bende geçiriyom bakalım geçirebildiğim kadar.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

amma düşükmüş hocam fiyat da :D

49 tl'ye,

-Fiber

-20 mbps internet (hiç daan 18-19 görmedim)

-Adil kullanım kotası yok

Tahaaütüm de yok.

Müşteri temsilcisi kibarca, tarifeni değiştirene kadar bu şekilde sen bize geçircen, tarifeni değiştirirsen eğer biz tekrar başlıycaz sana geçirmeye dedi. 

bende geçiriyom bakalım geçirebildiğim kadar.

hangi ülke diyesim var, burda oluyomu öyle şeyler ya :/

test 1 2
Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 16