D-Smart Ana Bayilikden Vs Gibi Bir İş Teklifi [Anlamadım]
-
hocular arkadaşlar ve müri(de)ler
ya arkadaşın teki şöyle bişey gönderdi ama anlamadım bişey iş teklifi gibi bişey midir nedir
aslını astarını bilen var mıdır ya?
http://www.sahibinden.com/ilan/kariyer-eleman-arayan-evinizdeki-internetten-kazanin-ne-kadar-calisirsaniz-o-kadar-101160209/detay/
bu linki verdi ama pek anlamadım sonra sordum
birkaç bişey ama yazdıkları şunlar
"d smartbn ana bayiliğini aldım1hafta oldu""
cebnden 5 krşçıkmıosnn pc ne cep telefonusistemi kuruorumordan bnm müşteri listemi arıyorsunbn veriorum onuda sanasatış metnin var,onu okuosunsatıosunher satışın 15 tl
satılan ürünler dsmart ürünü""59 liraya falan d smart + internetadam sadece nete verio o parayı zatendüşün taşın kardeişmbgun satılanları sisteme işlicem 150 satışımız var 24 kişiden"
gibi bir konuşma.. -
valla bu neyin nesi anlamadım bir yardımcı oluverin bilenler
-
Hacı işte ofis tutmadan sigorta ödemeden, mümkünse maaş da ödemeden, tel faturasını da çalışana yükleyip sadece primlere çalışan eleman arıyor evden.
Günde 10 satış yapmak ne kadar zor bilionmu sen =)
HolyOne tarafından 05/Eki/12 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Hacı işte ofis tutmadan sigorta ödemeden, mümkünse maaş da ödemeden, tel faturasını da çalışana yükleyip sadece primlere çalışan eleman arıyor evden.
Günde 10 satış yapmak ne kadar zor bilionmu sen =)
şeyh doğru diyosunda ben uğraşamam üniversite okuyoruz dersler falan sıkıntı.
ama önerebileceğim kişiler olur bu işe en azından bu network marketing gibi sikintirik ve bildiğin kazık işlerden iyidir o zaman.. yani senin dediğine göre :) yani benim öğrenmek istedğim yalan dolan iş değil yani değil mi yani dalavere falan olup olmadığı -
daha geçen gün aradılar benide. Modül üyeliğim vardı bitti yenilememiştim. Dsmart deyince anladım zaten. Müsait misiniz dediler evet dedim. Başladı aboneliğiniz varmış bitmiş yenilememişsiniz falan. Dedim evet doğrudur ama ben sizi hiç yormıyayım herhangi bir ürün almak istemiyorum. niye dedi dedim maddi durumdan. Peki o zaman biz size bir aylık full paket hediye edelim. İzleyin düşünün almak isterseniz iletişime geçeriz falan. Eyw dedim. Şimdi bir ay beleş izliyorum. mikili paket yok tabi :D bir ay biter başlarlar yine aramaya. Amk vodafone a dilekçe vericem benim müsade etmediklerim aramasın yaw. Bankalar bilmem neler arayıp duruyor. Sonra nişanlım diyo kimle konuşuyodun yine beni bekletmesene telefonda bide ondan fırça yiyorum :P
-
Liquid: Bişey imzalamadın umarım, 1 ay bitiminden 1 hafta oncesine kadar iptal ettirmezsem odemeyi taahhut ediorum gibi.
Hocalar dsmarın oyle birşey yapacağını sanmıyorum, Dsmart bayisi bir vatandaştır bu ilanı yayınlayan.
-
D-Smart a kafam girsin İnternetini kullanıyordum ! geçen ayın 15inde evimi taşıdım. İnterneti Felanda taşımak istedim hala taşıyamadılar Sonra Kapattırmaya Karar verdim Onuda yapamıyorlar. Faturasına geldimi yazıp yazıp gönderiyorlar hepsinin Allah belasını versin bunların
-
d smartsa yapılır ama ekonomi nereden alınacak nasıl olacak karışık durum
-
hoca sakın benim arkadaşta senin gibi başladı sonra kalktı bayilik buna ortaklık teklif etti en sonunda7,5miyar alıp kaçtı şerefsiz
-
sana sistemi kurayım telefon vereyim şirketin telefon ip telefonu
millete sigorta sat komisyon vereyim:)
-