D-Smartta Ne İstersiniz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------digital tv kartlarına ücretli destek verinde kart paylaşımlara vermeyelim size verelim poarayı :D
-----------------------------
-
hocam şunlara deki kanalları eski tuş yerlerıne alsınlar disc atmıslar 47 bılmem nereye bır ntv spora bakıcaz 40 kanalın uzerınden gecıyoruz hem para öde hemde ezıyet cek kanalları ayarlamasıda Yok sıralandıralım Varsa Bılyorsunaz Kı Acıklayın Neşemiz yerine Gelsin
Hocam şunada İletirseniz babamın kanalı gıbı konusuyorum ama müşteri her zaman haklı :)
discore inanılmaz kurtulus ve su balık uzamnı vardı fena şekılde yayınlasınlar ve de da vincideki kanaldaki cizgiflim tarzındakı begleselllerden gunde 2 defa
bu kadar dıyorum şansın bol olsuın:) -
DJ_Alper bunu yazdı:
Liquid bunu yazdı:
alper şuan paylaşımla dsmart kullanılmıyor bildiğim kadarıyla ?
@altuca arkadaşım dsmart adına başlık açtıysan eleştrilere açık olman gerekir biraz.Böle mahalle ağzıyla yorumlucaksan kalsın yani...
neyse digiturk bedava vermiyor tabi ama verdiğin paraya değer şahsi fikrim. Söylediğim herşey zaten benim şahsi fikrim. Kesin sonuç böyledir demek değil. O yüzden sende yorumlarken buna saygı gösterirsen sevinirim.Bende Dsmart kullanıcısıyım unutma.
-----------------------------sen paradan haber ver :)
amatör bebelerde yok
-----------------------------yeni aldım ya dsmart modül bi senelik abonelik var. bitisn bakarız :)
-
çanak parası felan almazsanız bizim geçme iht var kablo tv bitiyo ekim başında bizimkiler düşüniyor ne alsak diye.Discovery si olan bişi lazım:P
-
hantla , kanalları taşıyamıyorsun, discover gibi bir kanal ne güzel 15 teydi aldılar götürdüler abuk subuk yerlere.
paketleri kanal kanal taşıyabilmen gerek.MEsela belgesel paketi vardır 5 kanal vardeır, grupça alıp 10-15 içine yerleştiririm. ama yok
bunun dışında bazı kanallarda prgoram hiç tutmuyor hemde hiç.
Filmler mi ? digiturk vardı orda çok iyi filmler vrdı (şimdi nasıl bilmem 2 senedir falan smarttayız) fakat güzel film istiyoruz.Çağ öncesi amerikan filmlerindne çok yenilerine yer vermek laızm sanırım.
onun dışında pek bi problem yok
-
digiturk kullanıyorum, 9-10 sene önce almıştım kurulum parası ve cihaz parası vermemiştim ve şuan aylık 50 ödüyorum sinema pakedi işte, sırf filmleri ve dizileri için evimde digiturkü barındırıyorum ki benim sizin uygulamalarınızdan haberim yoktu yani 460 a cihaz al sonra 60 öde her ay, bu firma piyasaya tek sefere mahsus ödeme sloganıyla atıldı, sırf discovery için bu kadar para vermem, Filmler ve diziler çok önemli co, ve pazarlama departmanınızmı artık her ne haltsa görüşüp fiyat iyileştirmesi yada dönemsel kampanyalar yapın. Arkadaşımda d-smart var aynen programlar birbirini tutmuyor ve filmler acayip kötü herhalde telif hakkı parasına kıyamıyor d-smart, önce film.
-
altuca bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
altuca bunu yazdı:
Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım
istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım
ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı
-----------------------------hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?
musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.
avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.
kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)
-----------------------------benim üyeliğim 2007 den beri var burda ben dsmarta müşteri aramaıyorum teknolojik anlamda ne yapsak daha iyi olur diye fikir almak istedik senin gibi lafını konuyu bilmezlerle muhatap olduk yazıklar olsun diyorum sana
-----------------------------sen beni anlamamissin,
o halde ben sana anlatayim,
nasil olacagimi var bunun, dsmart sktr olup giderse iyi olur tabiki. reciever , canak baglayan digital kanallari izliyor zaten (hdside dahil 3dside) ,insanlarin goz zevkine parayla perde cekenlere karsiyken, geleneklerine kilit vurani ne etmeyiz... teknolojik gelismelerinin zugurte faydasi yok.. bir baska degisle ben takimimin hazirlik, avrupa maclarini dsmart dolayisiyla izleyemiyorken dsmartin teknolojisini ne egleyim hatta onu pazarlayani , oveni , araci olani tirmalayim kasiyim anliyorsun degil mi denyo?
-
hojucuk bunu yazdı:
altuca bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
altuca bunu yazdı:
Arkadaşlar Dsmart şuda olsun dedikleriniz üzerine konu başlıklarını burada toprlayalım
istediğiniz fikir ve önerileriniz doğrultusunda uygulanabilirliği konusunda çalışmalara başlayacağım
ps:Dsmart teknolojileri bölümünde çalışmaktayı
-----------------------------hayirdir ne calismasi tahribatin lafiyla konsepte kanal mi ekleyecekler ?
musteriyi yanlis yerde ariyon,tavliyon. dun bedava hack,yama,download,program pesinde kosup foruma uye olan adamlarin bugun dsmartci sifatiyla racon kesmesi nasil bir fiyaskodur.. acacaksan dsmart nasil bedava izlenirin konusunu acsaydin denyo. telekoma kafa kol bacak sokmaktan bi sey kaldi artik o da bizde kalsin.
avrupada takim yok, maclar stara kaldi dolanin forumlarda, kim ne yapsin dsmarti ?? .insanlarin gozune, zevkine kilit vurmayi birakin , hazirlik maclarina sifre koymak ne demek la ? , tele10 ve cine5 in yine bir serefi vardi.
kendine is ariyorsan bedava kacak dsmart izliyom gel beni kovala :)
-----------------------------benim üyeliğim 2007 den beri var burda ben dsmarta müşteri aramaıyorum teknolojik anlamda ne yapsak daha iyi olur diye fikir almak istedik senin gibi lafını konuyu bilmezlerle muhatap olduk yazıklar olsun diyorum sana
-----------------------------sen beni anlamamissin,
o halde ben sana anlatayim,
nasil olacagimi var bunun, dsmart sktr olup giderse iyi olur tabiki. reciever , canak baglayan digital kanallari izliyor zaten (hdside dahil 3dside) ,insanlarin goz zevkine parayla perde cekenlere karsiyken, geleneklerine kilit vurani ne etmeyiz... teknolojik gelismelerinin zugurte faydasi yok.. bir baska degisle ben takimimin hazirlik, avrupa maclarini dsmart dolayisiyla izleyemiyorken dsmartin teknolojisini ne egleyim hatta onu pazarlayani , oveni , araci olani tirmalayim kasiyim anliyorsun degil mi denyo?
-----------------------------S.O Ozaman ne diyeyeyim başka
-
dsmart ne yaparsa yapsın kullanmam. İlk çıktığı zamanki reklamını hatırlıyorum. Ücretsizdir ve öyle olacaktır gibisinden bir olayı vardı. Şimdi görüyorum ki digitürk gibi her ay para alıyor.
-
Bende yetkili servisiyim hi. :)