D Yi Sildim Ne Yapmalıyım
-
Recuva, Stellar Phoenix, VirtualLab v5,Handy Recovery, kullandım dosyaları kurtaramadım başka ne yapabilirim
-
easy recovery
-
medium recovery ya da hard recovery yi öneririm.
-
get data back..
-
get daha forward da iyidir
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
get data back..
aynen -
file scavenger yada benzer birşey tam adını hatırlamıyorum ama üstüne tanımam :)
-
File Scavenger evet bende file scavenger kullanıyordum. Güzel programdır.
-
twilight_flame bunu yazdı:
File Scavenger evet bende file scavenger kullanıyordum. Güzel programdır.
-----------------------------File Scavenger şiddetle tavsiye ediyorum.Dosyalarını bulamazsa bunun üstüne soğuk su güzel gider :(
-
taramayı yanlış yapıyondur. dosya sistemine dikkat et fat32mi nfts mi diye
-
aynı şey benimde başıma gelmişti format atarken nasıl olduysa d: sürücüsüde gitmiş herşeyi tamamladıktan sonra belgelerimi masaüstüne almak için d: ye girdiğimde farkettim hiç bişi yoktu ağlicaktım :d
ilk işim konu açmak oldu burda açtım saolsun arkadaşlar yardımcı oldular "easy recovery" ile dosyaların %70-80 ini kurtardım ama dosyalardabozukluk olabiliyo %10 gibi bi oranda bozukluk vardı onada şükür deyip yola devam etmen lazım başka şansın yok :/
akşam 10 gibi başlayp sabah 4-5 gibi dosyaları geri almayı hemen hemen tamamlamştım
arkadaşların dedikleri programları bi dene olmazsa easy recovery i dene sonuç alacaksın
http://www.tahribat.com/Forum-D-Surucusundeki-Hersey-Gitmis-s-68776/ buda benim açtığım konu :)
geçmiş olsun