D0manin Adı İsim Önerisi :)
-
Arkadaslar domain alıyorum ch yada li hangisi güzel sizce
yada www.bayzin.li yada www.bayzin.ch hangisi daha ii
-
www.bayzin.li olsun daha güzel krema.li gibi olmus güzel :D
-
bayzin.li sanki benzinli gibi olmuşsen .chlisini seç bence
-
sorduklarımın %60 ı .li yap dedi ama ch de güsel kararsızım ya :)
-
Domaini kullanacak olan sensin, önemli olan senin tercihin :)
-
domain = alan adı
domain adı = alan adı adı :D
düzeltmek istedim :P
ayrıca .li uzantısı güzel olur. krema.li, benzin.li, cicek.li, bocek.li vs.vs. param olsa yazmaz alırdım xD
bence de .li al derim ben. ama yine senin kararın.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------domain = alan adı
ayrıca .li uzantısı güzel olur. krema.li, benzin.li, cicek.li, bocek.li vs.vs. param olsa yazmaz alırdım xD
-----------------------------Başlıkta ''D0manin'' yazıyor, (0 sayısı ve O harfi nasıl karıştırılıyor hala anlamadım, bu şekilde daha egzotik sanırım :) ) okumadan yorum yapma :) Domainin, alan dı olduğunu biz de biliyoruz :)
-
.li si güselmiş bencede .li daha iyi
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------domain = alan adı
-----------------------------Başlıkta ''D0manin'' yazıyor, (0 sayısı ve O harfi nasıl karıştırılıyor hala anlamadım, bu şekilde daha egzotik sanırım :) ) okumadan yorum yapma :) Domainin, alan dı olduğunu biz de biliyoruz :)
-----------------------------ben bilmedigini iddia etmedimki serdar abicim :) ben konuyu acan arkadasa ithafen yazdım onu. öle sert bi tavırla da deil yani, düzeltme baabında :D
-
Hee ya banada domain ismi lazım böyle tek isim olcak karizma bi isim olcak alacam o domaini full o siteye yoğunlaşacam öyle bi domain ismi lazım bana.
Güze isimler söyleyin. Eğer alınmamış ve benim sevebileceğim bi isim olursa sizede domain hediye ederim...
-
".li" derim. Çünkü iki sessiz harften oluşan uzantılar bi ülkeyi temsil etmiyorsa basit geliyor. Yonlendir.com var ordaki ücretsiz domain isimleri gibi bi izlenim veriyor :)